Γέφυρα Ζωής-Αιμοδότες Κοζάνης: Φωτογραφίες από τη δράση μας την Πέμπτη το πρωί στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, όπου μοιράζαμε το πράσινο κορδελάκι στους περαστικούς

3 Νοεμβρίου 2018
18:00
Κανένα σχόλιο

 

Επιτέλους από την 1η Νοεμβρίου 2018 μιλάμε ξανά στην Ελλάδα για τη Δωρεά Οργάνων!!!

Από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου θα μπορούμε να συνδεθούμε στην ειδική εφαρμογή της ιστοσελίδας του ΕΟΜ με τα προσωπικά μας στοιχεία πρόσβασης στο TaxisNet και να εγγραφούμε ώστε να μας αποσταλεί η ΚΑΡΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΔΩΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Στο γραφείο του συλλόγου μας θα υπάρχει ενημέρωση και διευκόλυνση για την ολοκλήρωση της εγγραφής. (απαραίτητα ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία πρόσβασης στο TaxisNet).

Η πιθανότητα να χρειαστούμε εμείς οι ίδιοι, κάποια στιγμή της ζωής μας, ένα μόσχευμα είναι πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα να δωρίσουμε τα όργανα μας μετά θάνατον. Τα όργανα από πολλούς δυνητικούς δότες δεν αξιοποιούνται προς μεταμόσχευση επειδή δεν είχαν συζητήσει ποτέ εν ζωή με την οικογένειά τους τη θετική τους στάση απέναντι στη Δωρεά Οργάνων.

Εκείνο που προηγείται της μεταμόσχευσης είναι το ανθρώπινο μεγαλείο, καθώς την ώρα της μεγαλύτερης οδύνης για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, κάποιος με μόνο του κίνητρο την αγάπη, τον αλτρουϊσμό και την γενναιοδωρία του, αποφασίζει, υπερβαίνοντας τον μεγαλύτερο πόνο, να γεφυρώσει την ζωή με το θάνατο. Αυτό σημαίνει στην πράξη η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.

Φωτογραφίες από την δράση μας την Πέμπτη το πρωί στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, όπου μοιράζαμε το πράσινο κορδελάκι στους περαστικούς, ενημερώνοντας τους για τη δωρεά οργάνων.

*Όσοι είχαμε βγάλει παλιότερα κάρτα δωρητή οργάνων θα πρέπει να βγάλουμε καινούρια, καθώς δεν ισχύουν.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Τσαουσίδης Θεόδωρος Βακφάρης Αθανάσιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.