kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Μικρός αριθμός υποψηφίων από την αυτοδιοικητική “φουρνιά” του Γ. Δακή στο ψηφοδέλτιο του Γ. Κασαπίδη

5 Νοεμβρίου 2018
09:04

 

Συζητά, συζητά και ξανασυζητά ο Γ. Κασαπίδης προκειμένου να αποφασίσει ποιους από την αυτοδιοικητική “φουρνιά” του Γ. Δακή θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Κάποιοι, απ’ αυτούς, έχουν, ήδη, εκδηλώσει ενδιαφέρον, ωστόσο παραμένει αμφίβολο αν θα συμπεριληφθούν κι αυτό διότι η απόφαση του σημερινού βουλευτή της ΝΔ είναι να έχει ένα μικρό αριθμό από πρόσωπα που έχουν μακροχρόνια παρουσία στα κοινά και δη στην Περιφέρεια. Μένει να δούμε αν θα το εφαρμόσει στην πράξη.

Η Χύτρα

23 σχόλια

  • Νομίζανε κάποιοι ότι ο Γιώργος θα είναι καλή νύφη για να πάρουν προίκα αλλά την πατήσανε και μαζί με αυτούς και ο Γιώργος που θα ζήσει τώρα την κακία όλων αυτών που στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις βλέπανε την πλάτη του.

  • ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ..ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    • Και που βρίσκεται αυτό το νέο και αξιόπιστο πολιτικό προσωπικό; Πού σπουδάζουν οι πολιτικοί; Ποιος εγγυάται για την ακεραιότητά τους; Πόσοι από αυτούς τους “νέους” δεν είναι τρόφιμοι πολιτικών γραφείων ή “συνδικαλιστικά” στελέχη;

  • Καινούργια, καθαρά και φρέσκα νέα πρόσωπα θέλουμε κ. Κασαπίδη. Δεν έχετε ανάγκη κανένα από τα παλιά, φθαρμένα πρόσωπα που κούρασαν και κουράστηκαν!! Φτάνει πιά..

  • Έρχεται αυτός που δεν έχει σχέση με την Αυτοδιοίκηση να κρίνει ανθρωπους που την υπηρέτησαν με αφοσίωση και χωρίς τον παχυλό μισθό του βουλευτή τόσα χρόνια; Άλλωστε δεν προέκυψε η υποψηφιότητα του απο πρόταση της κοινωνίας ένας τοποθετημένος απο τον Μητσοτάκη είναι. Εντολή πηρε για να κατεβεί

  • εύχομαι το καλύτερο δυνατο ψηφοδέλτιο και να μην ειναι κομματικό. υπάρχουν και ακομμάτιστα άτομα ικανά…μη πω ικανότερα

  • Οποίος και να ανέβει στο έδρανο ,
    Για τον απλό πολίτη θα ναι το ιδιο.
    Μόνο οι ταγμενοι θα πάρουν κανένα ψιχουλο.ο.
    Μονάχα οι ίδιοι μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό,ψηφίζοντας πατριωτες αληθινους.
    Υπάρχουν και παραυπαρχουν.
    Παρακαλώ να περάσει η αληθεια.

  • Αν θελει να κερδισει τις εκλογες να βαλει και ατομα που ηταν με τον δακη που και αυτος ειχε το χρισμα απο την ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΝ απεναντι στον λαικιστη καρυπιδη,αρκει να εχουν δυναμικη και υπαρχουν τετοιοι και στις 4 περιφερειακες ενοτητες,μην τα μηδενιζουμε ολα.

  • Καλά κατεβαίνει τώρα ο Κασαπιδης σαν εκλεκτός κόμματος…. και μιλάμε για ανεξάρτητο;;;; και ανεξάρτητους;;;;; Ας είμαστε λίγο σοβαροί. Τόσα χρόνια βουλευτής (ποτέ δεν τον εμπιστευθηκαν για υπουργό ή υφυπουργό) και ποτέ δεν έχει πάρει ξεκάθαρα θέση σε σημαντικά θέματα. Πάντα ψηφιζε όπως όλοι βλέπαμε “ΠΑΡΩΝ”……” ΠΑΡΩΝ”… (και έτσι και αλλιώς) Βοήθεια μας. Φανταστείτε κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτός να πρέπει να πάρει θέση για ένα σημαντικό ζήτημα της περιφέρειας μας… Ξανά βοήθεια μας….. “ΠΑΡΩΝ”

  • να βάλει τον Μιχάλη Παπαδόπουλου στον συνδυασμό και μετα να τον κανει αντιπεριφερειάρχη . Θα ηταν πολυ καλή ιδέα !!

  • Η Υποψηφιότητα Κασαπίδη είναι καθαρά κομματική υποψηφιότητα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    Τώρα το πως μπορούν κάποιοι να λένε ότι είναι Ανεξάρτητος χρήζει ψυχιατρικής ερμηνείας.

  • Για το νομό Φλώρινας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ακουγότανε πολλά ονόματα παλιά και νέα!!! Από Αμύνταιο ενός ελεύθερου επαγγελματία ενεργού δημοτικού σύμβουλου που δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος και ενός δικηγόρου και στέλεχος της ΝΟΔΕ από ξινό νερό. Από Φλώρινα καταρχήν δυο πρώην πολιτευτών με παρουσία σε ψηφοδέλτια εδώ και χρόνια και συνεχή ενασχόληση τούς με τα κοινά ,δεύτερον του νυν προέδρου ΝΟΔΕ Φλώρινας , και τέλος ενός νέου προσώπου δημοφιλή στην Φλώρινα ελεύθερου επαγγελματία με επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο του καφέ και της εστίασης. Ελπίζουμε στο τέλος να γίνει η σωστή επιλογή προσώπων από τον κύριο Κασαπιδη για όσο το δυνατών μεγαλύτερη επιτυχία της παράταξης του και στο νομό μας.

  • Αν λέω άν είναι να φέρει την Άνοιξη ο κ Κασαπίδης και το καινούργιο θα έπρεπε μετά την επίσημη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας να είχε παραιτηθεί από βουλευτής.
    Δυστυχώς όμως ακόμη παραμένει γαντομένος στην καρέκλα και τον βουλευτικό μισθό των 10.000 χιλ.ευρώ.

  • Αν βαλει στην καστορια αδαμοπουλο θα ψαχνει την ψηφο μας και δεν θα την βρισκει,οχι σε κουμπαριες και ρουσφετια,αν ξεκινησει ετσι αστο καλυτερα.Οφειλει να εχει ανοιχτα τα αυτια του και να ακουσει τον λαο ποιους θελει και οχι οποιους του πουν καποιοι καλοθελητες.Αν δεν το κανει θα γινουν ντερμπυ οι εκλογες και ας λενε ορισμενοι για περιπατο.

  • Κύριε Κασαπίδη βρείτε άφθαρτα και ικανά άτομα από όποιον χώρο και αν προέρχονται για να γίνει έργο στην περιφέρεια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.