kozan.gr: Θ. Καρυπίδης: “Μέσω του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, αλλά και με χρηματοδότηση – κατά το μεγαλύτερο μέρος – της κυβέρνησης, θα προσληφθούν άμεσα 250-300 επιστήμονες για τη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας – Θα υπάρξει και δεύτερο πρόγραμμα και θα υπάρξουν 1000 εργαζόμενοι” (Ηχητικό)

5 Νοεμβρίου 2018
13:06

 

“Μέσω του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης, αλλά και με χρηματοδότηση – κατά το μεγαλύτερο μέρος –  της κυβέρνησης, θα προσληφθούν άμεσα 250-300 επιστήμονες για τη στελέχωση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας. Θα υπάρξει και δεύτερο πρόγραμμα και θα υπάρξουν 1000 εργαζόμενοι”, ανέφερε πριν από λίγο από το Ελεύθερο ραδιόφωνο στους 99 fm  και την εκπομπή #Ελεύθερο Πρωινό, με την Βάσω Αννουλίδου, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης. Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

16 σχόλια

  • Καρυπίδη αφού θες να πέσουν οι μάσκες και να βγοΰν οι κουκούλες, δείξε το παράδειγμα βγάζοντας πρώτος τη μάσκα του ανεξάρτητου, τη στιγμή που κατεβαίνεις υποψήφιος με την επίσημη στήριξη του Σύριζα.

    • Τώρα θυμήθηκε τους επιστήμονες; Μερικούς μήνες πριν τις εκλογές; Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη; Με προσλήψεις ορισμένου χρόνου στο δημόσιο; Έχει αναπτυξιακό σχεδιασμό η περιφέρεια ή μόνο πασαλείματα; Έπρεπε κάποιος να του θέσει ερωτήσεις, όχι να κάνει μονόλογο!

  • Η χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση είναι προεκλογικός μποναμάς για να στηρίξει τον εκλεκτό του Σύριζα σε μια αναμέτρηση που φαίνεται χαμένη εξαρχής. Το επόμενο διάστημα θα δείτε να μοιράζουν ντουζίνες καθρεπτάκια στους ιθαγενείς.

  • πολυ παραμυθι ρε παιδια μας πουλαει ο τυπος
    ειναι οπως θα εκλεινε την ανκο ενα πραμα , που τωρα ειναι προεδρος με αμοιβή
    ακριβως ετσι ! οτι ακουμε το αναποδα θα γινεται

      • Η ΑΝΚΟ λειτουργεί ανταγωνιστικά προς τους ιδιώτες μηχανικούς της ελεύθερης αγοράς που εκπονούν μελέτες και με απευθείας αναθέσεις μάλιστα.

  • λάθος κάνεις θα υπάρξουν 300.000 εργαζόμενοι που θα κάνεις προσλήψεις και θα σώσεις και όλο τον κόσμο. Τι ασυναρτησίες λέει. Και τι περίμενες να το κάνεις προεκλογικά ρε δεν ξανά βγαίνεις . θα το δεις..

  • Βρε…….. άμα ήθελες να προσλάβεις τόσους επιστήμονες τι δεν το έκανες πιο νωρίς ώστε να έκανες και κανένα έργο για νά έχεις ελπίδες να ξαναβγείς περιφερειάρχης; τι να σου πω!!!!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.