Πρόσκληση του Επιμελητήριου Κοζάνης προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Π.Ε. Κοζάνης σε συνάντηση-σύσκεψη με το ΔΣ για καταγραφή και προώθηση επίλυσης προβλημάτων.

5 Νοεμβρίου 2018
13:46

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες,

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, σας προσκαλούν σε συνάντηση – σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, οδός Ι. Φαρμάκη 2, Κοζάνη.

Η συνάντηση θα γίνει με τη συμμετοχή όλων των Προέδρων και μελών των ΔΣ των Επαγγελματο – Βιοτεχνικών Σωματείων και Συνδέσμων, της Ομοσπονδίας αυτών Ν. Κοζάνης και των Εμπορικών Συλλόγων.

Σκοπός της είναι η διαμόρφωση από κοινού με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ενός υπομνήματος ενιαίων θέσεων και προτάσεων για την προώθηση σε κάθε κατεύθυνση «Αρμοδίων» της επίλυσης των πολλών και ποικίλων προβλημάτων που παρεμποδίζουν την άσκηση της επιχειρηματικής – επαγγελματικής δραστηριότητας στην περιοχή μας. Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς στις προτεραιότητες της Διοίκησής μας είναι ο διάλογος μαζί σας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, τόσο από την Κυβέρνηση, όσο και την Πολιτεία, τις αποφάσεις και τα μέτρα εκείνα που θα επιτρέψουν τη βελτίωση των συνθηκών ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας και των επαγγελμάτων.

Ευελπιστούμε στην παρουσία σας και στην γραπτή κατάθεση, αν είναι εφικτό από μέρους σας, των προτάσεών σας αναφορικά με το προς συζήτηση θέμα.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

του Επιμελητηρίου Κοζάνης

Νικόλαος Σαρρής

4 σχόλια

  • Σαρρη δεν ξερεις τι σου γινεται.
    Δεν ειναι δυνατον να μαζευτουνε 25 σωματεια της Ομοσπονδίας απο 5 ατομα = 125 και 11×5=55 ατομα των εμπορικών συλλογων σρην αιθουσα του εβε που χωραει 30 ατομα..
    Παλι εκτος τοπου και χρονου…
    Ουτε καταγραφη ουτε καν συζητηση μπορει να γινει ουσιας…
    Παλι φιεστες για φωτο….
    Εγω λεω να ξεκινησεις με γο σωματσιο μαρμαρου και φον Παπανικο για τα μαρμαρα της πεμπτης μοναδας..
    Φουρκααααααα

  • Εσυ που τα λες αυτα εχεις δικιο.Γιατι ολες οι εκδηλωσεις που εχει κανει ο Σαρρης γινεται το αδιαχωρητο.Γιατι ισως ειναι ο μονος θεσμος με προτασεις θεσεις και αποψη.

    • Η μόνη εκδήλωση με κόσμο ηταν το συνέδριο αρωματικων φυτών κι αυτό το κανε ο Κασαπίδης! Ουτε ο ΣΑρής ούτε η σάρα και η μάρα του ανύπαρκτου ΕΒΕ

  • Γιατι η εκθεση και η εκδηλωση για τα 100 χρονια στην Πτολεμαιδα και στα Σερβια δεν ειχε καθολου Κοσμο.Οτι και να λετε ηδη Ο ΣΑΡΡΗΣ εχει κανει το ΕΒΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ για τις εξελιξεις στην περιοχη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.