kozan.gr: Ένταση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη με τον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Γ. Κιοσέ – Για show κατηγόρησε ο πρώτος τον δεύτερο, χαρακτηρίζοντάς τον ως “Απαράδεκτο” (Βίντεο)

5 Νοεμβρίου 2018
18:13

 

Ένταση σημειώθηκε, πριν από λίγο, στο περιφερειακό συμβούλιο, στην ειδική συνεδρίαση για τις μετεγκαταστάσεις Ακρινής – Αναργύρων, μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μίμη Δημητριάδη και του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης, Γιάννη Κιοσέ, όταν, σε κάποια στιγμή, ο πρώτος ανέφερε, πως: ““Οποιαδήποτε απόφαση είχε παρθεί από το 2010 και μετά μέχρι και το 2015 ήταν χωρίς πραγματικό αντικείμενο, σε ό,τι αφορούσε τις χρηματοδοτήσεις εννοώ …κι ο λόγος ήταν ότι η ΔΕΗ ήταν προς εκποίηση και δεν είχε προγραμματιστεί καμία επένδυση, παρά μόνο αποεπενδύσεις και κλείσιμο τριών  ΑΗΣ. Άρα οποιοσδήποτε ισχυρίζεται τ’ ότι την περίοδο 2010 – 2015 υπήρχε η δυνατότητα να δοθεί οτιδήποτε ψεύδεται συνειδητά”. Ακούγοντας αυτά  ανέβηκε στο βήμα ο Γ. Κιοσές πηγαίνοντας ένα χαρτί – δημοσίευμα με δηλώσεις του κ. Τσίπρα εκείνη την εποχή από την επίσκεψή του στο Αμύνταιο, που αναιρούν όσα υποστήριξε ο Μ. Δημητριάδης. Δείτε τι συνέβη στη συνέχεια:

Ένα σχόλιο

  • ΟΜΙΛΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ SHOW ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΔΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.