kozan.gr: Στιγμιότυπα και δηλώσεις από την εκδήλωση που έγινε στην Κοζάνη με θέμα τη «Συμφωνία των Πρεσπών» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

5 Νοεμβρίου 2018
21:18

 

Εκδήλωση με θέμα τη «Συμφωνία των Πρεσπών», πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Νοεμβρίου,  στο αμφιθέατρο του κτιρίου της Κοβενταρείου Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Συμμετείχαν ως ομιλητές – επιστήμονες αναγνωρισμένοι από την διεθνή επιστημονική κοινότητα στο αντικείμενο τους και έγκριτοι επαγγελματίες με εξειδικευμένη γνώση των Βαλκανίων. Μίλησαν οι: Νίκος Μαραντζίδης, καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ, Ιωάννης Αρμακόλας Επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ και υπεύθυνος του ΕΛΙΑΜΕΠ για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και Σταύρος Τζίμας Δημοσιογράφος Συγγραφέας, διευθυντής στο γραφείο Βόρειας Ελλάδας της εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του vetonews.gr, Σπύρος Κουταβάς. Την εκδήλωση διοργάνωσε το vetonews.gr.

 



18 σχόλια

  • Ο χωρος πολυ μικρος γθα τετοια εκδηλωση.. Τουλαχιστον αλλες 50 θεσεις απαιτουνταν που ενω και με προσθηκη καθισματων θα εξυπηρετουνταν οι ορθιοι κανενας δε νοιαστηκε με αποτελεσμα οι συνωστισμενοι ορθιοι στην εισιδο να μην ακουν. Θα μπορουσαν ακομη και να αναμεταδιδουν σε οθονη εξω τις εισηγησεις . Κανεις δε νοιαστηκε.

  • Τις απίστευτες γελοιότητες που συνέβαιναν απ’ έξω απ’ τη Βιβλιοθήκη όμως δεν τις φωτογραφήσατε. Αποκλεισμένο όλο το τετράγωνο, αστυνομία παντού, τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν απ’ τη Βιβλιοθήκη, παρκάρισμα πουθενά για τη γειτονιά. Πραγματικά λαοπρόβλητοι και λαοφιλείς αυτοί οι Συριζαίοι που μαζεύτηκαν εκεί μέσα, τι φοβόντουσαν και κουβάλησαν τόση αστυνομία;

  • Αμφιθέατρο δημοτικής βιβλιοθήκης χωρητικότητας 50ατομων εύγε στον αρχιτέκτονα ούτε δυο τάξεις δημοτικού σχολείου δεν χωράνε ταυτόχρονα πόση υποκρισία τελικά για μια τέτοια κατασκευή να χαμε να λέγαμε.οσο για την εκδήλωση αυτή τι να πει κανείς.καλως έγινε αλλα άργησε μια αιωνιότητα . Κριμα.

    • Έχει ακόμα μια αίθουσα που είναι στο πίσω μέρος και θα έχει χώρο περίπου 500 ατόμων. Όντως είναι πολύ μικρή και για τέτοιες σημαντικές εκδηλώσεις.

    • Έχει άλλη μια αίθουσα 500 ατόμων περίπου στο πίσω μέρος του κτηρίου. Άλλα όντως είναι πράγματά αυτά????? για τόσο σημαντικά θέματα να την βάζουν εκεί μέσα? στη τρύπα.. Λογικά θα έγινε αυτό για να μην γίνουν προβοκάτσιες απο μπλε πατριώτες.

  • Συριζιλα στο φουλ … Κρατήστε την αίθουσα των 50 ατόμων ..μετά τις εκλογές μπορεί και να μην τη γεμίζετε …

    • Δεν κατάλαβες φίλε μου.Όλος ο σύριζα ήταν εκεί.Αλλα δεν ήταν μόνο ο σύριζα.Πάει να πεί ούτε μια μικρή αίθουσα δεν γεμίζουν οι πρόθυμοι.

  • Οι ίδιοι κλασσικοί. Οι κυρίες που κοιμούνται, ο Χάρης, ο Γιάννης, ο φιλοπρόοδος, ένας που παίζει με το κινητό, διάφορα μεγαλοστελέχη και άλλοι πολλοί. ΠΟΛΕΣ φωτογραφίες (προπαγάνδα) για να πείσουμε τους βορειοΕλλαδίτες γιατι είναι σωστό να λέγονται χαμουτζίδες. Κλασσική κατάντια, όχι για την εκδήλωση αλλά για την αριστερά που την μαθαίνουμε πολύ καλά. Σας διαβεβαιώ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
    “Μια φορά και έναν καιρό με δημοκρατικές διαδικασίες μια χούντα ανέλαβε την αποσάθρωση μιας χώρας που την έλεγαν Ελλάδα. Οι κυρίες αυτές…. κλπ κλπ”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.