kozan.gr: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έξω από τη δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης στην εκδήλωση για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με τους Μαραντζίδη, Αρμακόλα και Τζίμα – Mικρός αριθμός ατόμων από τη διαδικτυακή ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” (Φωτογραφίες)

5 Νοεμβρίου 2018
18:53

 

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας, εδώ και δύο ώρες, έξω από τη δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης στην εκδήλωση για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με τους Μαραντζίδη, Αρμακόλα και Τζίμα, που ξεκινά στις 19:00. Η αστυνομία πήρε τα συγκεκριμένα μέτρα προληπτικά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια με ομάδες πολιτών που ενδεχομένως μεταβούν στο σημείο εκφράζοντας τη διαφωνία τους με το περιεχόμενο της εκδήλωσης. Να σημειωθεί πως στο κτήριο βρίσκεται ένας μικρός αριθμός ατόμων από τη διαδικτυακή ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες”.

 

 

9 σχόλια

  • Όποιος θέλει να πεθάνει για την πατρίδα ας το κάνει άμεσα. Απλά να μην μας ενοχλεί γίνεται ; Πολύ φασαρία και καθόλου δράση ρε μακεδονομαχοι

    • Δε σε είδα απόψε στην εκδήλωση; Γιατί κρύβεσαι; Ντρέπεσαι για τις φασιστικές σου απόψεις; Γιατί δεν πας στα σκόπια να ησυχάσουμε από εσένα γραφικέ τσιπροκαμμένε φασιστοσκοπιανοτσολιά, έτσι κι αλλιώς ένας είσαι κρυμένος με κουκούλα πίσω από το πληκτρολόγιο και ρίχνεις τη χολή σου. Γιατί δε βγαίνεις δημόσια να πεις ποιός είσαι, όπως εμφανιστήκαμε σήμερα δημόσια στη βιβλιοθήκη; Τι φοβάσαι;

  • Αυτο που ξέρω είναι ότι είδα Ηπειρώτες στην εκδήλωση που αν νομίζουν ότι η Μακεδονία είναι ελληνική να τους θυμίσω ότι και η Κοζάνη είναι Κοζανιτικη και δεν είναι ιδιαίτερα επιθυμητοι στην πόλη μας.

    • ποιοι είναι επιθυμητοι στην Κοζανη ηθελα να ηξερα.οι προσφυγες απο τη Μ.ασια και Πόντο είναι τουρκοσποροι, οι ηπειρώτες ξένοι, μαλλον οι μόνοι επιθυμητοι είναι οι απαρτίζοντες το χορό του καθε φανου μπρε μπρε μπρε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.