kozan.gr: Έντονη αντιπαράθεση και σοβαρότατη αιχμή του Γ. Κιοσέ προς τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Η. Κάτανα για χρήματα που δίνει η Περιφέρεια για εκδηλώσεις: “Πάτε στα πανηγύρια εσείς προσωπικά και ζητάτε να σας ευχαριστήσουν δημόσια. Λες και τα δίνετε από την τσέπη σας” (Βίντεο)

5 Νοεμβρίου 2018
21:33

 

Ένταση επικράτησε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν ο περιφερειακός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Κιοσές επέκρινε την περιφερειακή αρχή  για τη στάση της στο θέμα της εκπόνησης  της Μελέτης Βιωσιμότητας για τα Βαλτόνερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Για άλλες δράσεις δαπανήθηκαν πάρα πολλά χρήματα και δεν υπήρχαν χρήματα για την εν λόγω μελέτη;”. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Η. Κάτανας, σηκώνοντας το “γάντι” του απάντησε λέγοντας: “Επειδή πληρώνουμε παρά πολλά χρέη της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, εσείς κ. Κιοσέ, μην ξαναμιλήσετε για σπατάλες, ειδικά εσείς”. Η ανταπάντηση ήρθε αμέσως από τον Ι. Κιοσέ, ο οποίος και προχώρησε μια σοβαρότατη προσωπική αιχμή για τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Η. Κάτανα, στον οποίον είπε: “”Πάτε στα πανηγύρια εσείς προσωπικά και ζητάτε να σας ευχαριστήσουν δημόσια. Λες και τα δίνετε από την τσέπη σας”.

11 σχόλια

  • ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

  • Απαιτούμε από την κ. Κιοσσέ να μας αποσαφηνίσει σε ποια “πανηγύρια” δόθηκαν χρήματα από την Περιφέρεια με σκοπό την αυτοπροβολή του κ. Κάτανα, γιατί με αυτή τη διατύπωση προσβάλλει το σύνολο των συλλόγων. Επίσης, καλό θα είναι να αποδείξει τεκμηριωμένα τα όσα υποστηρίζει, αλλιώς είναι ένας λασπολόγος απέναντι στους συλλόγους μας. Χρήματα δίδονταν και επί κ. Δακή και δίδονται επί κ. Καρυπίδη. Ποιοι σύλλογοι έλαβαν και πόσα είναι αναρτημένα στη Διαύγεια. Μπορεί να μην είναι της αρεσκείας του αλλά συνηθίζεται να ευχαριστείς αυτόν που σε χρηματοδότησε. Επίσης, σε αυτά τα “πανηγύρια” είναι που προστρέχει και ο κ. Κιοσσές ζητώντας να αναγγείλουν την παρουσία του.
    Αυτά επί του παρόντος από ένα “πανηγύρι” που αναφέρθηκε ο κ. Κιοσσές.

    • Απαιτούμε από την κ. Κάτανα να μας αποσαφηνίσει με ποια στοιχεία ομιλεί για κατασπατάληση από τους προηγούμενους και συγκεκριμένα από τον κ. Κιοσσέ . Εάν έχει στοιχεία γιατί δεν τα καταθέτει στον εισαγγελέα και εάν τα έχει καταθέσει ποιοι έχουν τιμωρηθεί. Εάν δεν έχει κανένα απολύτως στοιχείο τότε είναι ένας κοινός λασπολόγος που όλους εμάς που υπηρετήσαμε την τοπική αυτοδιοίκηση μας προσβάλουν οι υπαινιγμοί του. Ένας κύριος που νιώθει την ανάγκη και ζητεί να τον ευχαριστούν (δημόσια για να ακουστεί το όνομα του)γι πράγματα `χρηματοδοτήσεις ` που τις έκαναν και οι προηγούμενοι δηλαδή που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν δεν θα έπρεπε να σχολιάζει

  • Ανώνυμε 22.18 δεν πήραν και δεν παίρνουν όλα τα πανηγύρια και όλοι οι Σύλλογοι επιχορηγήσεις. Υπάρχουν και αυτοί που δεν παρακαλάνε και που δεν έχουν στον χορό τους τραπέζι επισήμων. Ξέρεις πόσοι αιρετοί πηγαίνουν σ’ αυτά?

  • ΝΙΚΟΣ ούτε εμείς παρακαλάμε για επιχορήγηση, στέλνουμε αιτήματα ως εκεί. Επίσης, δεν έχουμε τραπέζι για επισήμους ούτε δίνουμε μικρόφωνο σε “τζαμπατζήδες”. Θα ευχαριστήσεις μόνο όποιον σε βοήθησε.

  • ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ /ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΙΛΑΩ/ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ /ΔΕΗ/ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΧΡΗΜΑ ///ΑΡΕ ΕΛΛΗΝΗΚΕ ΛΑΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΗ ΜΝΥΜΗ///ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.