Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. στην Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας και προβολή ταινίας, την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

8 Φεβρουαρίου 2017
10:15
Κανένα σχόλιο

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ. Σ. στην Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαΐδας, θα πραγματοποιηθούν στις 9-2-17 Πέμπτη 20.30 στο Πνευματικό κέντρο Δήμου Εορδαίας.

 Αμέσως μετά προβολή της Βενεζουελάνικης ταινίας : Postales de Leningrado – Γράμματα από το Λένινγκραντ (2007) Mariana Rondon.

CINEMA μια τέχνη ζωής.  Αυτή που μας «μιλάει» πιό άμεσα απ’ όλες. Τέχνη παραδειγματισμού, μνήμης, ανάδειξης, ταξιδιού, συναισθημάτων, γέλιου και χαράς.

Ελάτε Πέμπτη βραδάκι για να υποστηρίξετε την Κινηματογραφική Ομάδα Πτολεμαϊδας με την ψήφο σας, και κρασί στο τέλος της βραδιάς.

Έχουν αρχίσει οι πρώτες εγγραφές υποψηφίων.

Παρακαλούνται όσες -όσοι φίλοι είναι εγγεγραμμένοι στο σύλλογο ή θέλουν να εγγραφούν ή  επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, να απευθυνθούν μέσω f. b. ή τηλ/κά (6973 258066), έως την ημέρα των εκλογών στις 9-2-17,   20.26 μμ στο πνευματικό κέντρο Δήμου Εορδαίας.

Η ομάδα της ΚΟΠ ανανεώνει τις δραστηριότητές της με νέες κιν/φικές ταινίες από την Ελλάδα & το εξωτερικό, αλλά και με συμμετοχές σε κοινές συνδιοργανώσεις εκδηλώσεων. Από το επόμενο διάστημα (24-3-17) θα συμμετέχει στο 1ο τοπικό πολυσυλλεκτικό φεστιβάλ Πολιτισμού σε συνδιοργάνωση με τον νέο φορέα της Πτολεμαΐδας “Υψικάμινος”.

Οι δυνατότητες δραστηριοτήτων, χρηματοδοτήσεων είναι πολύ μεγάλες και εξαρτώνται μόνο από την καλή – αγνή πρόθεση των μελών, των φίλων, των συνεργατών αλλά και των συμπολιτών που υποστηρίζουν ΕΜΠΡΑΚΤΑ την ΚΟΠ και παρακολουθούν τις δραστηριότητές της.

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας, σας περιμένουμε και συνεχίζουμε για νέες διαδρομές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.