Για τα σχόλια του Μιχάλη Καραμπατζιά (της Τσικρελη Τραϊανής)

6 Νοεμβρίου 2018
07:24

ΕΊΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ”, “ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ” “ΕΧΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ” Μιχάλης Καραμπατζιας προς Τσικρελη Τραϊανη (Νεάπολη εν οίδα ότι). Δευτέρα 18:10 στην ραδιοφωνική εκπομπή Siera fm. Παρέμβαση του Μιχάλη Καραμπατζια, Δημοτικού Συμβουλου Αντιπιλιτευσης, μέλος του ΚΚΕ, για το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Άξιο νεαρό στην κατάθεση στεφάνων και το “πανηγύρι” στο διαδίκτυο με την συμπεριφορά της κας Οττα.

Προφανώς βλέποντας την ανάρτηση καθώς και την δημοσίευσή μου, και στην σελίδα μου αλλά και στο kozan.gr(όπου εγώ ζήτησα στο kozan.gr και τους ευχαριστώ δημόσια για την αμερόληπτη στάση τους και συνεργασία και σε άλλα μου δημοσιεύματα), ο κος Καραμπατζιας και χωρίς την δική μου αρχικά τηλεφωνική παρουσία, άρχισε να μου αποδίδει αισχρους χαρακτηρισμους, όπως ρατσίστρια, Φασιστρια κλπ.

Σε άμεση τηλεφωνική μου παρέμβαση, κι εδώ θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Σαμαρά του siera fm, συνέχισε, ζητώντας εγώ τον λόγο γιατί με βρίζει, να με αποκαλεί ρατσίστρια, γιατί ήμουν το 2012 και συνεχίζω να είμαι στην Επιτροπή Αγώνα κατά της Δημιουργίας Δομής Μεταναστών στο Στρατόπεδο Μιλτιάδη Πόρτη στη Νεάπολη”, ότι εγώ τον έβριζα δήθεν συνέχεια, εδώ υπάρχει μυθοπλασία, (σε Δημοτικό Συμβούλιο του φώναξα μόνο να αφήσει το Πολιτικό Μανιφέστο και να μιλήσει επί της ουσίας και μάλιστα τον προστατεψα από συμπολίτη μου που ορμηξε να τον χτυπήσει),

Φασιστρια γιατί είμαι συνέχεια στα Συλλαλητήρια και κάνω αναρτήσεις για την Μακεδονία μας. Απειλούσε ότι “ξέρει” ποια είμαι (προκαλώ να στείλει τα φιλαράκια του), ότι εγώ και κάποιοι άλλοι εμποδίζουμε να έρθουν μετανάστες.

Αναφέρθηκε στο συμβάν με την κα Καρούτα, όπου ήταν ενήμερος (ράδιο αρβύλα) κατά όπως συμφέρει τον ίδιο, το κόμμα του κι όπως και την ίδια. (εδώ παύση για την “καημένη” φοιτήτρια και τον γνωστό “Φοιτητή συγκεκριμένου Συλλόγου ). Φυσικά αμυνθηκα λέγοντας ότι : Αν το να Αγαπάω την Πατρίδα μου, την Μακεδονία, το ΒΟΪΟ, την Σημαία μου με κάνει ρατσίστρια, ΝΑΙ, είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ. Αν το να υπερασπιζομαι τον Τόπο μου για να μην έρθουν μετανάστες με κάνει Ρατσίστρια, ΝΑΙ είμαι Ρατσίστρια.

Φυσικά το θέμα με τις ύβρεις του Μιχάλη Καραμπατζια, δεν θα σταματήσει εδώ…. ΦΤΑΝΕΙ πια να με αποκαλεί αυτός κι όμοιοι του, όπως ο “Φοιτητής” , ρατσίστρια, νοσταλγο του Χίτλερ, Φασιστρια κλπ. Είμαι ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, και δεν σας φοβάμαι ΚΎΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ. Γονατιζω μόνο ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ και φοβάμαι μόνο τον ΘΕΟ.

Νεάπολη εν οίδα ότι Τσικρελη Τραϊανη το ονοματεπωνυμο μου. Δεν κρύβομαι πίσω από “μάσκες” ούτε πίσω από Πολιτιστικούς Συλλόγους όπως κάποιοι άλλοι θρασυδηλοι.

9 σχόλια

  • Η Ελλάδα μετατρέπεται σε αποικία νέων δούλων, ισλαμοποιείται με γοργούς ρυθμούς και δίχως να πέσει τουφεκιά και η «αριστερά» (στην πλειοψηφία των χρωμάτων της) όχι μόνο ευλογεί το ΕΓΚΛΗΜΑ, αλλά και ωρύεται «αντιρατσιστικά» εναντίον του ελληνικού λαού που αγωνίζεται για την διάσωση της Ύπαρξής του!!!

    ένας «αντιρατσισμός», που είναι στην πραγματικότητα, ένας υστερικός ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ εναντίον των ιθαγενών: Των Ελλήνων…

  • Αν δε θες στον τοπο σου να ερθουν μεταναστες (αλλοδαποι) εισαι ρατσιστρια. Και μαλιστα ρατσιστρια με κοντη μνημη, γιατι απο τον αρκουδοτοπο σου οι μισοι ειναι μεταναστες σε αλλες χωρες.

    • Γιωργάκη σπίτι σου πάρε όσους θέλεις και όσους νομίζεις ότι μπορούν να σε ικανοποιήσουν άλλα εγώ δεν δέχομαι το κάθε φασισταριστερό να προσπαθεί να με κάνει γκέτο για να μην μπορώ να βγω από το σπίτι μου

  • Δεν υπάρχει λόγος να απαντάς σε κανέναν ΚΚΕ και συγκεκριμένα άνθρωποι που τους βολεύει συνέχεια το κόμμα όταν προσπαθούν να σε προσβάλουν τα λόγια του πρέπει να θεωρούντο έπαινοι

  • Άξιος ο νέος στην Σιάτιστα για την κυρία Τσικρελη,ενώ ανάξιοι οι νέοι “φοιτητές” που “τόλμησαν” (!) να έχουν την αντίθετη,αυτονόητη, ανθρώπινη άποψη:ότι στο Βόιο, τόπο που δέχτηκε πρόσφυγες,δεν χωράει ο ρατσισμός

  • Δεν θ’ αφήσουμε τους απάτριδες διεθνιστές/υλιστές μπολσεβίκους λωτοφάγους να διαλύσουν το Κράτος που έχτισαν με ποταμούς αιμάτων οι πρόγονοί μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.