Θ. Τσιμεντερίδης αρχιδιαιτητής ΕΠΣ Κοζάνης στην εκπομπή «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel: «Ανακρίβειες τα όσα είπε ο κ. Σαλτσίδης σχετικά με τις αξιολογήσεις διαιτητών και τη στελέχωση επιτροπής διαιτησίας» (Βίντεο)

6 Νοεμβρίου 2018
10:59

Απαντήσεις έδωσε μέσω της εκπομπής «Σπορ Ραντεβού» του Top Channel, με τον Θ. Τέγο, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Κοζάνης, κ. Θόδωρος Τσιμεντερίδης, στα όσα είπε σε προηγούμενη εκπομπή ο πρώην ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββας Σαλτσίδης, σχετικά με τις αξιολογήσεις διαιτητών και τη στελέχωση της επιτροπής διαιτησίας. Ο κ. Τσιμεντερίδης, χαρακτήρισε ως ανακρίβειες τα λεγόμενα του κ. Σαλτσίδη.

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του, στο βίντεο από το 26’ λεπτό και μετά

.

Επίσης, ο προπονητής του ΑΟ Κρόκου Γιάννης Τσιρέκας μίλησε για την ομάδα του, την ακαδημία του συλλόγου και τη δουλειά που γίνεται καθημερινά από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και βεβαίως τα παιδιά. Τέλος, η προπονήτρια του Συλλόγου Επιτραπέζιας αντισφαίρισης Κοζάνης, Κατερίνα Τσιάρα, μίλησε για το ιστορικό του συλλόγου τις διακρίσεις, τους στόχους, για τη νέα περίοδο, το επίπεδο του αθλήματος στη περιοχή και πολλά άλλα.

6 σχόλια

  • Ρε θοδωρε…τι ειναι αυτα που λες ..αφου εισαι το εκτελεστικο οργανο του μεγαλου..μαζι θα σας στειλει ο σαλτσιδης????

  • Σαλτσίδη ασε τα παραμυθεια.Αν ήθελες να βγάλεις συμπεράσματα για τους Κεντεποζιδη και Μαργαρίτη να τους ρωταγες μια και δεν μίλησαν.Τόκανες;Ναί ή όχι;Περιμένω απάντηση για να σε βαλω στη θέση σου(αυτή που είσαι σήμερα),γιατί αυτή σου αξίζει ίσως και χειρότερη.

  • Επιτελους καποιος να τους βαλει στην θεση τους….οτι ναναι λεει ο τσιμεντεριδης…οτι αξιζαμαι πηραμε λεει…δηλαδη απο την δ στην γ εθνικη…..μεγαλη επιτυχια…..θελαμε και μεσον για να μας προωθησουν….αιντε-αιντε….ερχεται η ωρα σας!!!!!

  • Σαλτσιδη ακου να σου κατι και βαλτο καλα στο μυαλο σου…..ολοι αυτοι που σε σχολειαζουν αρνητικα εχουν εμπαθεια μαζι σου και δεν κρινουν αμερολυπτα…..να ξερεις οτι τα σωματεια ειναι μαζι σου και θα το μαθουν και αυτοι οταν ερθει η ωρα..βαλε στην ομαδα σου καλα παιδια και αφθαρτα…και να εισαι σιγουρος για το ποιος θα ειναι νικητης!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.