kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Του έθεσαν το ζήτημα της αλλαγής των Αντιπεριφερειαρχών κι εξήγησε γιατί δεν έχει προχωρήσει

7 Νοεμβρίου 2018
06:58

 

Σε στάση αναμονής βρίσκεται ο Θ. Καρυπίδης μέχρι να πληροφορηθεί τις προθέσεις μιας σειράς περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του σε σχέση με τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Θα συνεχίσουν μαζί του ή θα ακολουθήσουν κάποιον άλλο αυτοδιοικητικό δρόμο; Αυτός είναι κι ο λόγος, που επικαλέστηκε, στην τελευταία προσυνεδρίαση της παράταξής του, όταν ένας εκ των συμβούλων, που δεν έχει αξιοποιηθεί σε κάποιο πόστο διοίκησης, του έθεσε το ζήτημα της αλλαγής των Αντιπεριφερειαρχών. Το βέβαιο είναι πως η αντίστροφη μέτρηση για τις αλλαγές έχει αρχίσει, κι απ ‘ότι φαίνεται, δεν θα συμπεριλάβουν όλους τους νυν Αντιπεριφερειάρχες, αλλά κάποιους απ’ αυτούς.

Η Χύτρα

7 σχόλια

  • έχει χάσει την εμπιστοσύνη των μελών του συνδυασμού,πολύ πρίν την παρουσία του στις πρέσπες….Θόδωρε,άν σου έχει μείνει αξιοπρέπεια,ζήτα συγνώμη και μην κατεβαίνεις.

  • Δικαιολογίες Καρυπιδη,δηλαδη περιμενεις να σου πει ο ταδε αν κατεβει Δημαρχος παράδειγμα? Αν ο αλλος δεν κατέβει.Οι αλλαγες έπρεπε να γίνουν αρχες Σεπτέμβρη αλλοι 18 μήνες αλλοι 14 αλλοι καθόλου που είναι η αξιοκρατία με αυτα που κάνεις μαλλον με τους αυλικούς σου θα κατέβεις.
    όλα είναι φθηνες δικαιολογίες έπερεπε όλοι να κανουν εξίσου στους μηνες οχι όπως σε βολεέυει.Δεν τρώει σανό ο κόσμος όλα τα ξέρει γιατι οι κολλητοί σου τα λενε εξω.

  • Δεν μασάμε, δηλαδη αν δεν σου απαντήσουν? αν περιμενουν ως τελευταία στιγμή? Δικαιολογίες για χαζούς ,τέλος Αυγούστου έπρεπε να κάνεις αλλαγές,όλα αυτα είναι φθηνες δικαιολογίες Καρυπίδη ο κόσμος ξέρει και τα μαθαίνει όλα απο τους κολλητούς σου και αυτοί θα είναι ο λόγος της ήττας σου.

  • Γιατί ζορίζεστε κάποιοι τόσο με το θέμα των αντιπεριφερειαρχών; Διακοσμητικοί είναι ως επι το πλείστον δεν προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

    • Α να γειά σου. Να ακούγονται αυτά, γιατί κάποιοι κατηγορούν τους αντιπεριφερειάρχες για λάθη του επικεφαλής.

  • ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΦΙΛΕ ΟΛΟΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΤΛ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΟΧΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕ ΟΙ ……. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.