Δήμος Εορδαίας: Έναρξη αιτήσεων για χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών, σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ, από 1/12/2018

7 Νοεμβρίου 2018
13:40
Κανένα σχόλιο

Σε εκτέλεση των 338/2017 και 288/2016 ΑΔΣ, που αφορά την χορήγηση μειωμένου τιμολογίου ανταποδοτικών τελών κατά 30% σε πολύτεκνους και ΑΜΕΑ με ποσοστό 67% και άνω, που αφορά το έτος 2018, παρακαλούνται οι δημότες μας, να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:

Αίτηση-Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία).

  1. Πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή απόφαση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αναπηρίας στα οποία θα αναγράφεται ρητά το ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) και η χρονική διάρκεια του .

  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

  3. Αντίγραφο δελτίου Πολυτεκνίας.

  4. Αντίγραφα πληρωμένων λογαριασμών ΔΕΗ στο όνομα του αιτούντος ή μέλους της οικογένειας του έτους 2018, σε περίπτωση ρυθμίσεων θα πρέπει να προσκομιστεί η σύμβαση και οι αποδείξεις πληρωμών των δόσεων της.

  5. Αντίγραφο πρώτης σελίδας βιβλιαρίου τραπεζικού λογαριασμού.

  6. Αντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

  7. Αντίγραφο Ε1 φορολογικού έτους 2017.

Η υπηρεσία ενδέχεται να ζητήσει επιπλέον δικαιολογητικά κατά περίπτωση του αιτούντα.

Η υποβολή των αιτήσεων θα ξεκινήσει από 1/12/2018 έως και 31/3/2018.

Για το έτος 2017 για όσους δεν αιτηθήκαν υπάρχει καταλυτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έως 30/11/2018, πέραν της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις.

Για την πόλη της Πτολεμαΐδας και Τ.Κ. Βλάστης, η συγκέντρωση των δικαιολογητικών θα γίνεται στο δημοτικό κατάστημα Πτολεμαΐδας (πληροφορίες κα Γούπου Δήμητρα τηλ. 2463350133, κος Συμεωνίδης Μάριος τηλ. 2463350104 )

Για τις δημοτικές ενότητες στα πρώην δημοτικά καταστήματα από τους υπαλλήλους :

  1. Καρατόσιο Ιωάννη για ΔΕ Αγίας Παρασκευής.

  2. Αθανασιάδη Ιωάννη για ΔΕ Βερμίου.

  3. Μπεσπάρα Αντιγόνη για ΔΕ Μουρικίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.