kozan.gr: Νέα ένταση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Καραμπατζιά – Αποδοκιμάσιες από μερίδα κατοίκων (Βίντεο 5′)

7 Νοεμβρίου 2018
15:56

 

Νέα ένταση, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δημοτικού συμβούλου Μιχάλη Καραμπατζιά, σημειώθηκε πριν από λίγο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που διεξάγεται στη Νεάπολη με μοναδικό θέμα συζήτησης της ∆οµής Φιλοξενίας Μεταναστών στο Στρατόπεδο «Πόρτη Μιλτιάδη» στην Νεάπολη. Υπήρξαν αποδοκιμάσιες από μερίδα κατοίκων που δεν συμφωνούσαν με την τοποθέτησή του. Δείτε το σχετικό βίντεο διάρκειας 5′

11 σχόλια

  • Απαράδεκτοι ξεαπαράδεκτοι στην πραγματικότητα ανταποκρίνονται οι χαρακτηρισμοί. Όποιοι θεωρούν πως δεν τους τιμούν οι πολιτικοί χαρακτηρισμοί του Καραμπατζιά, ας αλλάξουν ρότα. Ρατσιστές και φασίστες είναι πολιτικοί χαρακτηρισμοί κι όποιος έχει τη μύγα ας πρόσεχε. Μπράβο Καραμπατζιά που έχεις το θάρρος να τους τα λες χύμα και σταράτα. Μπράβο.

    • Ποιός του έδωσε το δικαίωμα; Μάθατε δυο λέξεις ιταλικές και τις πιπιλάτε μέρα νύχτα. Όχι στη γκετοποίηση και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης!

  • Περιμένεις κατανόηση και στήριξη από έναν λαό που ονομάζει τους Έλληνες ρωσοπόντιους και Αλβανούς. Και το χειρότερο; Πιστεύουμε για τους εαυτούς μας τα καλύτερα, ότι είμαστε πολιτισμενοι, ευρωπαϊκοί και ανώτεροι από τους άλλους.

  • Δεν ντρεπόμαστε λίγο, αυτό ειναι το επίπεδο μας και αυτό μας αξίζει, ποια ειναι η εν λόγο υπερασπίστρια του Βοίου ποιός την έχρισε να απειλεί και να βρίζει

      • Συμφωνώ να μη θέλει στρατόπεδα και είμαι μαζί της αλλά όχι να τραμπουκίζει… χίλια δικιά μπορεί να έχει αλλά τα έχασε αυτή δεν είναι δημοκρατική συμπεριφορά… έλεος

  • Από εδώ και πέρα την δημοκρατία θα τη δηλώνουμε με τραμπουκισμό, βρισιές και απειλές. Δυστυχώς αυτή η δημοκρατία μας αρμόζει.

  • Ο ελληνικός λαός δεν ζήτησε εποικισμό.Με ποιό δικαίωμα εποικίζουν τη χώρα;Είναι καταπάτηση της λαικής και της εθνικής κυριαρχία και νόθευση της δημοκρατίας.Ποιος ζήτησε εξισλάμισμό και διάλυση του κοινωνικού κράτους και περαιτέρω σπάσιμο του μεροκάματου;Με πιο δικαίωμα παίρνουν πόρους απ τους ευρωπαικούς λαoύς κι απ τον ελληνικό προυπολογισμό και τους μοιράζουν στις μκο και σε ξένους πολίτες;

  • ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΑ ΚΑΡΤ!
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΤΟ ΘΥΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΝΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΕΝΑ ΧΥΛΟ) ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.