kozan.gr: Με αιχμές, προς την Περιφέρεια, η τοποθέτηση του βουλευτή Κοζάνης & υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, Γ. Κασαπίδη: “Είμαι βαθύτατα ανήσυχος, αγαπητέ Θόδωρε, με την αναφορά που έκανες – Εμείς δεν δεχόμαστε όσο κι αν κύματα μεταναστών έρθουν στην χώρα μας, δεν δεχόμαστε να έρθουν να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο μας” (Βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2018
16:52

 

Είμαι βαθύτατα ανήσυχος, αγαπητέ Θόδωρε, με την αναφορά που έκανες ότι υπάρχει αυτός ο προγραμματισμός από τα συνεργεία του Στρατού τώρα και εφόσον προκύψουν ζητήματα μεταναστών και σταμάτησες, που σημαίνει ότι είμαστε ανοιχτοί και δεκτικοί, δεν το έχετε σταματήσει από την Περιφέρεια. Εμείς δεν δεχόμαστε όσο κι αν κύματα μεταναστών έρθουν στην χώρα μας, δεν δεχόμαστε να έρθουν να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο μας.”

15 σχόλια

  • Μπράβο του, πιό σωστή, ψύχραιμη και ξεκάθαρη τοποθέτηση. Γιατί το 1999 με τους βομβαρδισμούς δεν γέμισε η Ελλάδα με Σέρβους, ενώ τώρα έχουμε γεμίσει από μετανάστες;20600 πύραυλοι από 1150 μαχητικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ έπεσαν το 1999 στο Βελιγράδι. 30 έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια εκτιμάται ότι είναι περίπου το κόστος της υλικής ζημιάς που προκλήθηκε με τους βομβαρδισμούς. 504 Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καταστράφηκαν, 305 σχολές, νοσοκομεία και άλλα δημόσια κτίρια, καταστράφηκαν 176 μνημεία πολιτισμού και ανάμεσα τους και 23 μεσαιωνικά μοναστήρια, 45 γέφυρες και 28 σιδηροδρομικές γραμμές και γέφυρες. 148 σπίτια πολιτών. Παρόλα αυτά, κανείς πρόσφυγας από την διπλανή Σερβία δεν ήρθε στην Ελλάδα.Πλέον, η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από μετανάστες κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο. Όλοι αυτοί είναι θύματα ενός πολέμου ή διαφωνούντες με τις πολιτικές τις χώρας τους; Μήπως εμείς άκαρδοι που τους εμποδίζουμε από το να γλιτώσουν από την φτώχεια και την σφαγή ή είμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο αποικισμού και κατάκτησης της Ευρώπης από τη Ασία και το Ισλάμ;

  • Και αυτα ο πνευματικος του τα λεει ή μονο για τα μνημονια συζητανε;; για αυτους τους ταλαιπωρους η θρησκεια δε λεει κατι;;

    • Γιατι θα κατσεις και θα ακουσεις;
      Εμεις αδελφε εχουμε και πνευματικο οδηγο τουλαχιστον δεν εχουμε τραπεζιτες και πρεσβειες να μας λενε τι να κανουμε.
      Ουτε βασιζομαστε μονο στην “αλανθαστη” κουτρα μας.

      Οσο για τα μνημονια, ο αληθινος Ελληνικος λαος και οχι οι ελληνοφωνοι κομματαρχες που εκπροσωπεις, θα τα σκισει μια και καλη.
      Γιατι ξερουμε τι γραφουν και τι βιωσαμε στο πετσι μας, ξερουμε ακριβως τι θελουν να κανουν στην Ελλαδα μας, που που μαθατε να μισειτε!
      Καλο ξημερωμα!

      • Όταν βάλεις τη φάτνη φετος να της βαλεις και ελληνική σημαία, γιατι ειναι γνωστο οτι ο Χριστός ελεγε ότι ο σωστός ο Χριστιανός τον νοιάζουν μόνο οι ομοεθνείς και ομόθρησκοι και τους άλλους να τους αφησουμε να πεθάνουν…. Εχετε απλα διαλυσει το νόημα και τα μυνήματα της θρησκειας και τετοιοι πολιτικοι έχουν μερίδιο ευθύνης.

  • Ποιοί είναι ταλαίπωροι, οι νεαροί με τα μοντέρνα ρούχα και τα iphone που παίρνουν επίδομα 2.000; Οι κάτοικοι της Νεάπολης είναι οι ταλαίπωροι που πληρώνουν ΕΝΦΙΑ με 300 ευρώ αγροτική σύνταξη και δυό παιδιά άνεργα. Μάλλον χρειάζεσαι έναν πνευματικό να σε φωτίσει.

    • Ναι, η Μορια ειναι η νεα Εκαλη. Ολοι με 2000 κ iphone. Θελω να δω που διαβαζετε αυτα.

      Χωρια που τα εξοδα για τους μεταναστες τα στελνουν οι ευρωπαιοι και τα μισα χανονται στη πορεια απο τους καλοθελητες στην Ελλαδα

      • Γιατί έρχονται όλο καλοντυμένοι νεαροί άνδρες πακιστανοί με iphone; Τα γυναικόπαιδα τα άφησαν στη δίνη ρου πολέμου; Στις φωτογραφίες και στις ειδήσεις όλο τέτοιους βλέπουμε.

  • ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΌΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΗΤΑΝ.ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΙΣΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΕΞΩ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    • Κάνε την αρχή και δείξε το παράδειγμα φιλοξενώντας τα μικρά 25χρονα σπίτι σου. Όχι στην γκετοποίηση και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης με κοντέϊνερ. Δεν είναι λύση. Ομαλή ένταξη στην κοινώνία με εργασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.