kozan.gr: Κ. Πασσαλίδης (Συντονιστης ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης στο Δ.Σ. Βοΐου): “Η διαβεβαίωση από το Υπουργείο είναι πως δεν υπάρχει κατεύθυνση στο στρατόπεδο στη Νεάπολη να εγκατασταθεί κανένας πρόσφυγας, κανένας μετανάστης” – Η Αντιπαράθεση με Κασαπίδη (Βίντεο)

7 Νοεμβρίου 2018
17:15

 

 Ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, Kώστας Πασσαλίδης έλαβε το λόγο στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Βοΐου με μοναδικό θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο δημιουργίας ∆οµής Φιλοξενίας Μεταναστών στο Στρατόπεδο «Πόρτη Μιλτιάδη» στην Νεάπολη, λέγοντας, μεταξύ άλλων: “Η διαβεβαίωση από το Υπουργείο είναι πως δεν υπάρχει κατεύθυνση στο στρατόπεδο στη Νεάπολη να εγκατασταθεί κανένας πρόσφυγας, κανένας μετανάστης”. Μόλις τελείωσε την τοποθέτησή του, το λόγο έβαλε για δεύτερη φορά ο βουλευτής Κοζάνης & υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, ο οποίος απάντησε σε μια αιχμή του Συντονιστή στο πρόσωπό του.

14 σχόλια

  • Δεν υπάρχουν αρμόδιοι κρατικοι φορείς να απαντήσουν; ο πασαλιδης είναι αρμόδιος; ούτε στα σοββιετ δεν γίνονταν αυτά

    • Τους σταυρούς τους είχε από πριν. Η τοποθέτηση του ήταν επί της ουσίας ως άξιος εκπρόσωπος των πολιτών. Τα 4 φυντάνια του σύριζα που κρύβονται;

  • 1 ερώτηση : όταν λένε οι Βοιότες οτι δεν θέλουνε κανένα μετανάστη στον τόπο τους ενοούν και αυτούς που έχουν στη δούλεψη τους;
    Υ.Γ παίζει να εχουν 2-3 χιλοιάδες Αλβανούς, Βουλγάρους κτλ στα μαγαζιά στα κοπάδια στα χωράφια κτλ

    • Α δηλαδή επειδή η ανίκανη ελίτ της χώρας αδυνατεί να επεξεργαστεί ένα μοντέλο ανάπτυξης που να μη βασίζεται στην φτηνή εργατική δύναμη να το κάνουμε ακόμα χειρότερο;Πές μου οτι είσαι κι αριστερός να γελάσω.

  • Ο κασαπιδης δεκαπεντε χρονια βουλευτης τι εκανε για το βοιο;ο Λαμπροπουλος δημαρχος αυτο ειναι το επιπεδο σας.και ασχολουνται μαζι σας ζηστε στην μιζερια σας.Πρεπει τους ανθρωπους που ειναι σε αλλες χωρες μεταναστες απο το χωριο σας να τους απελασουν

    • Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι ο μόνος εκλεγμένος της Δυτικής Μακεδονίας που εν μέσω Μνημονίων και με πρωτιά στην ανεργία κατάφερε να δημιουργήσει έναν νέο εξαγωγικό κλάδο στο πρωτογενή τομέα, αυτόν των αρωματικών φυτών. Στον κλάδο αυτό η Κοζάνη είναι σήμερα ο 2ός εξαγωγικός νομός με 100άδες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Πες μου έναν εκλεγμένο του Σύριζα που κατάφερε να δημιουργήσει έστω και μια θέση στον ιδιωτικό τομέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.