kozan.gr: Πτολεμαίδα: Με μεγάλη συμμμετοχή ο 79oς Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής» στα Μαθηματικά (Βίντεο & Φωτογραφίες)

10 Νοεμβρίου 2018
10:50
Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη συμμμετοχή πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 10/11 ο 79oς Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Ο Θαλής» στα Μαθηματικά. Για την περιοχή της Κοζάνης ο διαγωνισμός, διεξάγεται στο 4ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης (Μουσών και Ευτέρπης – πίσω από το S/M ΑΒ Βασιλόπουλος), ενώ για την περιοχή της Εορδαίας ο διαγωνισμός, διεξάγεται στο 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας (Κωνσταντινουπόλεως 2). Ο διαγωνισμός είναι προαιρετικός, απευθύνεται στους μαθητές όλων των τάξεων των Λυκείων και των Β΄ και Γ΄ τάξεων των Γυμνασίων και έχει συνολική διάρκεια  τρεις (3) ώρες. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η διάδοση και καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης, η ανάδειξη νέων μαθηματικών ταλέντων και η προώθησή τους στα πλαίσια των καθιερωμένων Διεθνών Μαθηματικών διαγωνισμών. Δείτε φωτογρταφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος από 1ο Γενικό Λύκειο Πτολεμαΐδας.


 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.