kozan.gr: Γιάννης Ιωαννίδης: «Ευελπιστούμε μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου το κτήριο [του «Λιάπειου»] θα είναι αυτόνομο” (Βίντεο)

12 Νοεμβρίου 2018
22:13

Ενημέρωση για τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου Κοζάνης πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 12 Νοεμβρίου.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Ιωαννίδης στις δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, «Μετά το πρόβλημα που υπήρχε στο κεντρικό κολυμβητήριο του ΔΑΚ (…) δοκιμάσαμε να ανοίξουμε το κολυμβητήριο του «Λιάπειου». Μια δύσκολη διαδικασία καθώς το κολυμβητήριο δεν άνοιξε ποτέ και δε λειτούργησε ποτέ… όπως καταλαβαίνετε ένα κτήριο που δεν είχε λειτουργήσει ποτέ, ελλόχευε κινδύνους πολλούς. (…)Ευελπιστούμε μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου το κτήριο θα είναι αυτόνομο».

3 σχόλια

  • ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΜΝΑΣΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΒΡΙΣΗ ΘΑ ΤΟ ΒΑΖΑΤΕ ΘΕΡΜΑΣΗ…ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΟΓΟΥΣ..

  • Όταν δεν έχεις ζήσει στα γήπεδα ούτε λεπτό, όταν στα κατασκευάζουν τρίτοι και δεν τα σέβεσαι και τα κρατάς κλειστά, τότε είναι λογικό κ επόμενο να μην ξέρεις να διαχειριστείς καταστάσεις. Το θέμα είναι ότι όλο αυτό έχει αντίκτυπο στα παιδιά και τους αθλητές της περιοχής που δεν φταίνε σε τίποτα. Παιδιά που έχουν ξοδέψει ώρες και χρήματα για να καταφέρουν να φτάσουν στο επίπεδο που είναι… Μην τους στερείτε λοιπόν το δικαίωμα να κάνουν αυτό που αγαπάνε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.