Η τιμία κάρα του Οσίου Δαβίδ του εν Ευβοία έρχεται στο Βελβεντό, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου

13 Νοεμβρίου 2018
11:33
Κανένα σχόλιο

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βελβεντού, της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης διοργανώνει την παρακάτω λειτουργικο-αγιαστική εκδήλωση:

ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΙΜΙΑΣ ΚΑΡΑΣ

ΟΣΙΟΥ ΔΑΒΙΔ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ.

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 4:30 μ.μ.

έμπροσθεν του Ι. Ναού

ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.

Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ι. Ναό

έως το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 4 μ.μ.

Καλώς να έρθει ο Όσιος. Τιμή και χαρά μας η έλευση και η παραμονή του στην πόλη μας και στο Ναό της Παναγίας.

Στα ειλητάρια των Οσίων αναγράφεται το ψαλμικό: ‘’Μακάριος ανήρ ως ουκ επορεύθη εν βουλή ασεβών’’ (Ψαλμ. 1,1). Τον περιμένουμε.

Ο αρχιερατικός επίτροπος της Α.Π.Β.

πρωτοπ. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας, παπαδάσκαλος

13-11-2018

Ιωάννου αρχιεπισκόπου Κωνσταντινουπόλεως, του Χρυσοστόμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.