Ευχαριστήριο του 5ου   Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, στην Τράπεζα Πειραιώς, για τη δωρεά δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών

13 Νοεμβρίου 2018
12:38

Το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δ.Σ. Κοζάνης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Τράπεζα Πειραιώς  για την πρόθυμη ανταπόκρισή της στο αίτημα του Σχολείου μας για δωρεά δυο (2) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Η πράξη αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους, καθώς και για τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους. Ενέργειες σαν κι αυτή βοηθούν, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, το έργο των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας και ταυτόχρονα αποτελούν παράδειγμα ηθικό και ελπιδοφόρο. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες.

Ένα σχόλιο

  • Χίλια μπράβο στην Πειραιώς γιατί τελικά όπως βλέπουμε για την παιδεία των παιδιών ζητάμε βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.