Η Μαρίνα Σάττι στη συναυλία του Δήμου Κοζάνης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου – Tι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook o δήμαρχος Κοζάνης Λευτερης Ιωαννίδης

15 Νοεμβρίου 2018
12:47

 

 

Η Μαρίνα Σάττι στη συναυλία του Δήμου Κοζάνης για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Διαβάστε, παρακάτω, τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook o δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης:

“Έναρξη στις 4 Δεκεμβρίου με ένα μοναδικό Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα, που θα μεταμορφώσει την πλατεία και δεν πρέπει να χάσετε!!!
Μαζί μας θα είναι η Μαρίνα Σάττι και οι Fones, παρουσιάζει ο Γιώργος Χατζηπαύλου!
Μια μαγική βραδιά με πολλές εκπλήξεις για όλους!
Σας περιμένουμε!”

 

16 σχόλια

  • Από κινήσεις εντυπωσιασμού κ φαίνεσθαι άλλο τίποτα ο Δήμαρχος. Κοίτα να κάνεις κάτι της προκοπής στην πόλη κ άστα αυτά… Δεν πρόκειται να μας πείσεις με τέτοιου είδους κινήσεις. Ούτε το χωριό σου δε θα σε ψηφίσει πάλι.

    • Να τα πεις στους εμπόρους που κάνουν λευκή νύχτα για να δουλέψουν οι άνθρωποι και να έρθει κόσμος από αλλού. Πάνε και πες του κινήσεις εντυπωσιασμού κ φαίνεσθαι και έλα μετά να γράψεις τι σου είπαν.
      Α και μη στεναχωριέσαι για το χωριό του, θα τον ψηφίσουμε οι κοζανίτες

      • Οι Έμποροι είναι ιδιώτες, ανα θέλουν να δουλέψουν ας κάνουν ιδιωτικές καμπάνιες σαν σύλλογος εμπόρων με δικά τους έξοδα. Δεν έχουν καμιά υποχρέωση οι δημότες να πληρώνουν φιέστες.

  • Πόσο μας υποτιμάτε οι παρατρεχάμενοι του δημάρχου!
    Ναί, όλα χρειάζονται. Κάποια όμως περισσότερο από κάποια άλλα.
    Είναι αυτό που λένε : προτεραιότητες!

    Αλλά λίγα είναι τα ψωμιά σας.

    • Άρα θα προτιμούσες να μη μπαίνουν φωτάκια και να μη γίνεται μεγάλη γιορτή σωστά; Πες μας και ποιον θεωρείς αξιολογο υποψήφιο με πολλα ψωμια να δω κατι

      • Ας κάνει ουσιαστικό έργο και ας στολίσει και φωτάκια και ας κάνει κα φιέστες. Όχι μόνο φιέστες χωρίς έργο!

  • ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ!
    Ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ!
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΛΑΜΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ.
    ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

  • Μαθε ποιος πληρωνει και μετα μιλα για κοστη.. η υποκρισια περισσεύει.. πριν απο λιγα χρονια η πολη εκανε εναρξη με την Πανδώρα και 20 ατομα να την κοιτουν.. πλεον σαν σύγχρονη πολη αλλαξαν οι γιορτες της.. αν δεν αρεσει σε καποιους να μην πατε.. οπως ειδατε ομως καποιοι το προτιμούν.. ειδικά τα παιδια.. αν θελετε να επιστρέψετε στο προηγούμενο μοντελο.. εκλογες ερχονται… να η ευκαιρία σας.. εμεις δεν θελουμε..προτιμουμε το σημερινο.. αιντε.. μονο γκρινια και τπτ παραπανω.. Χριστούγεννα ερχονται!! Χαμογελαστε και λιγο!! Αληθινα…

    • Ας κάνει ουσιαστικό αναπτυξιακό έργο και ας κάνει και φιέστες μετά. Όχι μόνο φίεστες με τραγουδιστές από Αθήνα. Τα Χριστούγεννα έχουν καταντήσει εμπορικό πανηγυράκι για τους λίγους και εκλεκτούς με τους παχυλούς μισθούς του δημοσίου. Οι υπόλοιποι κλάφτα χαράλαμπε…

  • Δήμαρχος : Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα

    Και ποιό είναι το τιμώμενο πρόσωπο κ. δήμαρχε; οτιδήποτε εκτός απ΄το Χριστό!Και αυτό το λέμε …… Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα! Γιατί δεν το λέμε:ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ! ή ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ! (Ανώνυμος at 16:28). εκτός και αν έχετε σκοπό να βάλετε και τον χοντροβασίλη με το κόκκινο σκουφάκι!!

  • Κάποιοι μπερδεύουν το Δήμο με εταιρία διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Ο Δήμος δεν έχει ούτε μια, ούτε μια, αρμοδιότητα διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Κι όμως ένα τεράστιο μέρος του προϋπολογισμού πηγαίνει στις εκδηλώσεις. Τουλάχιστον κάντε και καμία διαφήμιση παραέξω να ρθεί κόσμος όπως γίνεται σε άλλους δήμου (Σέρρες, Τρίκαλα). Μεταξύ σας μόνο θα γιορτάζετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.