Παρουσίαση στο «Κοβεντάρειο», την Παρασκευή 16/11, της 2ης Ελληνο-Ολλανδική Έκθεσης/Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!»

15 Νοεμβρίου 2018
13:58
Κανένα σχόλιο

Η Κοιν.Σ.Επ “Ελλάδα Παντού”, με την υποστήριξη του Δήμου και του Επιμελητηρίου Κοζάνης, σας προσκαλεί στην παρουσίαση της 2ης Ελληνο-Ολλανδικής Έκθεσης / Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στη Κοζάνη την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 με 20:00 στην Αίθουσα «Κοβεντάρειο» ( Χαρισίου Μούκα 7).

Το θέμα της 2ης Ελληνο – Ολλανδικής Έκθεσης /Φεστιβάλ είναι «Η Ελλάδα και οι εμπορικές και διαπολιτισμικές σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας».

Η Κοιν.Σ.Επ «Ελλάδα Παντού» διοργανώνει την 2η Ελληνο-Ολλανδική Έκθεση/Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, στις 15-17 Μαρτίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο EXPO HOUTEN Διεύθυνση Meidoornkade 24 3992 AE HOUTEN (Ουτρέχτη).

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσες επιχειρήσεις, επαγγελματίες και θεσμικούς φορείς απευθύνονται στο Ολλανδικό κοινό ή στον Ελληνισμό της Ολλανδίας, να προβάλουν και να πουλήσουν, προϊόντα υπηρεσίες και αγαθά.

Την Έκθεση / Φεστιβάλ αναμένεται να επισκεφτούν Ολλανδοί και Έλληνες από το BENELUX (Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο) όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις, υπηρεσίες και προϊόντα από την Ελλάδα αλλά και την Ολλανδία.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν B2Β επαγγελματικές συναντήσεις και δράσεις, με σκοπό να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών. ώστε να καταστεί δυνατή η επιχειρηματική δικτύωση των συμμετεχόντων επιχειρηματιών, τόσο με τους υπόλοιπους εκθέτες, όσο και με τους ειδικούς- επίσημους καλεσμένους.

Η Έκθεση/φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα:

Του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων • Της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας

Της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος • Της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Της Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού • Πρεσβείας της Ελλάδας στην Ολλανδία

Καλούνται οι εξαγωγικές επιχειρήσεις, οι επιχειρήσεις παραγωγής τροφίμων και ποτών, οι παραγωγοί προϊόντων αγροδιατροφής, αλλά και κάθε είδους παραδοσιακών και καινοτόμων προϊόντων, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της ΠΕ Κοζάνης και κάθε ενδιαφερόμενος να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της «Ελλάδα Παντού» και να παρακολουθήσουν την παρουσίαση που θα γίνει στο Κοβεντάρειο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστοχώρο www.gnef.nl

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.