kozan.gr: Π. Βρυζίδου: «Η βούληση μου είναι να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Οι προσπάθειές μου είναι να βρίσκομαι κοντά στον κόσμο και να αφουγκράζομαι τα θέματα και τα προβλήματα του». Τι είπε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (Bίντεο)

15 Νοεμβρίου 2018
14:32

 

 

«Η βούληση μου είναι να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. Οι προσπάθειές μου είναι να βρίσκομαι κοντά στον κόσμο και να αφουγκράζομαι τα θέματα και τα προβλήματα του», τόνισε λίγο πριν τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας σήμερα  Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, η Π. Βρυζίδου. «Η αυτοδιοικητική κινητικότητα δεν είναι η έντονη όπως ήταν σε προηγούμενες περιόδους», τόνισε επίσης.

17 σχόλια

  • ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΕΝΤΙΜΗ.

  • Καλή η βούληση σας κ. Βρυζίδου, το θέμα είναι ο αρχηγός να μην λάβει υπόψιν του τη βούληση του γνωστού άγνωστου συμπολίτη σας πρώην και νυν διεκδικητή έδρας… πόσους ακόμη θα διώξει από το κόμμα ο κύριος???

  • H Kα Βρυζιδου ειναι δυναμικη και αγωνιστρια. ειναι επισης ενας καλος ανθρωπος. Ο,τι καλύτερο στην πορεια της .

  • H Kα Βρυζιδου ειναι δυναμικη και αγωνιστρια. ειναι επισης ενας καλος ανθρωπος. Ο,τι καλύτερο στην πορεια της .

  • Βίκυ πως να πάρεις σειρά ….εδω θέλει να μπει ο Ζυγούρης και ο Τοπαλιδης (και θα μπουνε θα το δείτε και θα γελάμε όλοι μας) βάλε και Παπαδόπουλο , Δάκη , Τζίτζικα και Κατανα και Ακριτίδη , παντελιδη …….άσε Βίκυ την αλλη φορά

    • Δεν τα λες καλα

      Τζίτζικας , Δάκης ,(Κοζάνη)
      Φουντογλου, Ακριτιδης, Παπαδόπουλος (Εορδαια)
      Προιου ( Βοιο)
      Ζυγούρης (Σερβία)

      Το ψηφοδέλτιο θα ειναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να βγει ο Παπαδόπουλος (απαραίτητος κομματικός παράγοντας) ενας νέος ( που θα ειναι και μητσοτακικοί λόγω του οτι τους έβαλε στο παιχνίδι) και αν βγει άλλος ενας θα ειναι επίσης του προεδρικού περιβάλλοντος …αυτά τα ολιγα

      • Δηλαδή για να βγει ο Παπαδοπουλος , δεν πρέπει να υπάρχει στο ψηφοδέλτιο πόντιος από την Κοζάνη , μάλιστα .. δύσκολο τον βλέπω..

      • Από αυτούς που έγραψες δείχνει… τι ! γνώστης είσαι των πολιτικών εξελίξεων…. και μόνο που είδα “Φούντογλου” για Εορδαία..άστο…!!
        Όσον αφορά γενικά τα ονόματα που έγραψες…
        Να το θυμάσαι… μόνο 3(τρείς) θα είναι στο ψηφοδέλτιο…

  • Αφαντη από τη ΝΔ και πριν και μετά το 2015 από που κι ως που θέλει να είναι υποψήφια. Ποτέ δεν υπερασπίστηκε το κόμμα για να μην έχει φθορά. Βγαίνει μόνο ως συνεργάτης σε τοπικό κανάλι και λαϊκίζει. Υπερτιμημένη

  • Συγνώμη ο Μητσοτάκης θα κάνει ανανέωση με τη Βρυζιδου; Αν δεν κάνω λαθος η Βίκυ έχει 20 χρόνια στην πολιτική. Φτάνει Βίκυ ότι πρόσφερες πρόσφερες. Είσαι εκτός εποχής. Καταλαβε το και κάτσε σπίτι σου

  • ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ Η ΚΥΡΙΑ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΉΡΙΞΑΜΕ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΗΣ. ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.