kozan.gr: Δύο προσλήψεις ειδικών συμβούλων για τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Δείτε ποια είναι τα πρόσωπα

15 Νοεμβρίου 2018
15:09

 

Δύο προσλήψεις ειδικών συμβούλων για τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας – Δείτε ποια είναι τα πρόσωπα

 

Οι δύο αποφάσεις, εδώ, εδώ.

27 σχόλια

  • Ο συγκεκριμένος δικηγόρος από ότι φαίνεται στη Διαύγεια έχει αναλάβει εκτάκτως να εκπροσωπήσει την περιφέρεια σε νομικές υποθέσεις ουκ ολίγες φορές, παρά το γεγονός ότι η περιφέρεια έχει νομική υπηρεσία, και τώρα προσλήφθηκε ως ειδικός σύμβουλος. Είναι επίσης διαχειριστής της σελίδας «Φίλοι Θ. Καρυπίδη» στο fsacebook.

    https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A902%CE%9C7%CE%9B%CE%A8-%CE%9295?inline=true

    https://diavgeia.gov.gr/doc/66%CE%9E%CE%A67%CE%9B%CE%A8-%CE%964%CE%9D?inline=true

  • Σύντομα θα πας σπιτάκι σου και θα ηρεμήσουμε όλοι από εσένα. Ξεπούλησες ενέργεια και νερά και αυτά θα μείνουν στην ιστορία της περιοχής. Έτσι θα σε θυμούνται όλοι . Κρίμα σε κάποιους που θα κρύβονται εξαιτίας σου.

  • Η φούσκα σου τελείωσε. Ο κόσμος στις ερχόμενες εκλογές θα σε κλειδώσει στο χρονοντούλαπο που κατασκεύασες . Δεν πρόκειται να ξαναβγείς Περιφερειάρχης. Πίστεψέ το και εσύ και οι συνεργάτες σου.

  • Που είναι ρε παραμυθά που θα τους έβαζες όλους σε θέση ευθύνης? Τι έκανες με τους αντιπεριφερειάρχες? Κρίμα που σε πιστέψαμε . Οκσο από την παράγκα!!!

  • Δεν πρόκειται να κάνει ψηφοδέλτιο . Ποιος τρελός θα κατέβει μαζί του. Γιατί τρελός θα είναι κάποιος για να τον εμπιστευτεί ξανά. Και θα έχει και την ρετσινιά.

  • Βόλεψε το φιλαράκι του για αυτό και έκανε το FB φίλοι Καρυπίδη. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του και τώρα τον προσλαμβάνει. Ή μήπως επιλέχθηκε αξιοκρατικά?Εσείς τι λέτε?

  • Καρύμπα έδωσες πολλά δικαιώματα έκανες πολλά στους ανθρώπους και στην περιοχή και η ετυμηγορία στις εκλογλές θα είναι να πας σπίτι σου. Μια και καλη. Ούτε βουλευτής πρόκειται να βγείς.

  • σε λίγους μήνες φεύγεις,και αποφάσισες να φορτώσεις στην επόμενη αρχή,2 ακόμα υπαλλήλους…σύμβουλοι,παρασύμβουλοι,φανεροί και κρυφοί,το αποτέλεσμα;.

  • πολύ ενημερωμένο σε βρίσκω. και διαβαστερό πολύ επίσης. ούτε καν διάβασες τα έγγραφα του κοζαν. σοβαρός, μπράβο. πουλάς και τρέλα ότι είσαι από Κοζάνη. από ίσβουρο και πέρα σε κόβω, κουνάβι.

  • Κασαπιδογκασμάν επί τω έργω. Πάρτε το χαμπάρι. Ο Γιωργάκης δεν θα ασκήσει ποτέ διοικητικό έργο. Ούτε ως υπουργός ούτε ως περιφερειάρχης. Άσε που θα τον πετάξετε κι εκτός κοινοβουλίου και θα χάσει τα σίγουρα. Όσοι γράφετε και ξαναγράφετε τα ίδια και είστε και σιγουράντζες, όταν ανοίξουν οι στοιχηματζήδες τα στοιχήματα να ποντάρετε στον Γιωργάκη ότι έχετε και δεν έχετε. Μετά τρέξτε στον Καρύμπα να σας σώσει. Κάπως λέγεται αυτό. Θρασυδειλία το λένε στα λεξικά.

  • Κρίμα Θόδωρε οι πολίτες της Δ Μακεδονίας περίμεναν πολύ περισσότερα από εσένα προσωπικά δυστυχώς μάλλον έβαλες τον πήχη ψηλά και πέρασες από κάτω μάλιστα πολύ κάτω και αυτό θα αποτυπωθεί περίτρανα στις επερχόμενες εκλογές Κρίμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.