kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15/11 το Dj party #kozaniinlove, στην Κεντρική του σκηνή του ΔηΠε Θεάτρου Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

16 Νοεμβρίου 2018
00:05

Το Δη.πε. Θέατρο Κοζάνης,  πριν την επίσημη πρεμιέρα του έργου, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Romeo & Ιουλιέτα”, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, διοργάνωσε το βράδυ της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου,  Dj party #kozaniinlove, στην Κεντρική του σκηνή, με τους αγαπημένους Dj J.Ras, Dj Bekas και Dj Juan Bantianis.

11 σχόλια

  • Γλεντήστε όσο προλαβαίνετε, από του χρόνου θεατές, θα αναλάβουν άνθρωποι ικανοί που θα βγάλουν το ΔΗΠΕΘΕ από την ατέρμονη εσωστρέφεια του σύριζα!

      • τρεις και ο κουκος για αλλη μια φορα. μονο της δημοτικης κινησης κ του τοπικου συριζα κ κανεις αλλος. ανικανοτητα να μαζεψει αλλο κοσμο πλην τον υποχρεωτικο, οπως ομολογουν τα ιδια μελη του κομματος

      • Εξωστρέφεια θα πει είμαστε ανοικτοί προς όλους, και όχι να λειτουργούμε σαν κομματική ή δημοτική παράταξη. Εξωστρέφεια δεν είναι μόνο οι συνεντεύξεις και οι δημοσιεύσεις!

  • Δυστυχώς το ΔΗΠΕΘΕ μεταλλάχθηκε από ένας φορέας ανοικτός στην ελεύθερη έκφραση και δημιουργία, σε κομματικό παραμάγαζο του Σύριζα για λίγους.

  • ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΟΦΩΛΙΑ!
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ…ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!
    Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΙΣ ΚΟΖΑΝΗΝ
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ!!!!

    Ο ΝΑΟΣ ΚΑΘΕ ΓΝΗΣΙΟΥ “ΕΠΑΝΣΤΑΤΙΚΟΥ” ΤΕΚΝΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΠΕΘΕ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.