Και εσύ λαέ βασανισμένε… (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

16 Νοεμβρίου 2018
08:53

 

Με αφορμή την έντονη κινητικότητα που παρατηρείται σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές – μας χωρίζουν 7 μήνες – έχω να επισημάνω τα εξής:

Αυτό που ζούμε εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι πολιτική ζωή, πολιτική καθημερινότητα. Είναι μία πολύ κακή εικόνα ενός απολίτικου και απαίδευτου πολιτικού υποτίθεται προσωπικού που πατρονάρεται από τα μη κόμματα Α.Ε.

Η θέση όλων αυτών που έχουν επιλέξει αυτήν την στρατηγική είναι αλλού. Είναι στις πολιτικές χωματερές για τον πολύ απλό λόγο ότι αυτό που κάνουν δεν είναι πολιτική.

Και μία πρόταση, καλό το διαδίκτυο αλλά πολύ καλύτερο ένα τοπικό κρασί με μία καλή παρέα σε μία Ελληνική ταβέρνα.

Κοζάνη 16 Νοεμβρίου 2018

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

6 σχόλια

  • Με την κριτική δεν αλλάζεις τίποτα. Με το παράδειγμα αλλάζεις… ακούμε λοιπόν τις συγκεκριμένες προτάσεις σου…

  • ΘΕΟΦΙΛΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ.ΚΡΑΣΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ..ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ.

  • γι΄αυτό κι εγώ, την ώρα της εκπομπής σου στο WEST, το ρίχνω στο κρασί σε ταβέρνες, αξιότιμε. Γιατί – ίσως και λόγω ηλικίας πλέον – δεν ανέχομαι δημοσιογράφους “γνώστες των πάντων”, δημοσιογράφους “καταπέλτες” στη διαφορετική μ΄ αυτούς άποψη, δημοσιογράφους με “εθνική συνείδηση”, δημοσιογράφους που θεωρούν ότι συλλήβδην οι αυτοδιοικητικοί είναι για τις χωματερές! Γιατί κάπως έτσι επωάζεται το αβγό…
    Μ.Μ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.