48ωρη Πανελλαδική απεργία εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων, τη Δευτέρα και την Τρίτη 19 & 20/11

16 Νοεμβρίου 2018
12:37

Το Εργατικό κέντρο Ν. Κοζάνης στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων, οι οποίοι πραγματοποιούν 48ωρη Πανελλαδική απεργία την προσεχή Δευτέρα και Τρίτη 19 & 20/11/2018 που κήρυξε η ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δημοσίων σχολείων, καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και διεκδικούν:

Μόνιμη, πλήρη και σταθερή εργασία με αορίστου χρόνου συμβάσεις και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Αξιοπρεπείς αμοιβές και επαναφορά όλου του κλάδου στα ΒΑΕ.

Ανθρώπινες Συνθήκες Εργασίας, με τήρηση των κανόνων Υγιεινής & Ασφάλειας – Χορήγηση των προβλεπόμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας.

Έγκαιρη και άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών.

Όχι στην μείωση αιθουσών, όχι σε απολύσεις από Δημάρχους και Σχολικές Επιτροπές.

Καλούμε την κυβέρνηση να δώσει οριστικό τέλος στην ομηρία και στην διαρκή αγωνία που δημιουργεί η επισφάλεια στην εργασία των εργαζομένων στην καθαριότητα των δημόσιων σχολείων.

Καλούμε τους εργαζόμενους την Δευτέρα 19/11/2018 και ώρα 11:00π.μ στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου «καθαριστριών και καθαριστών δημόσιων σχολείων Α/βαθμιας και Β/βαθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης – Γρεβενών–Καστοριάς».

Ένα σχόλιο

  • Καλά, αυτό το να μην λέει να … ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την σκανδαλώδη προβολή του από όόόλα τα κανάλια και κυρίως από την ΥΕΝΕΔ, μετά από τους εκατοντάδες χιλιάδες διορισμούς ημετέρων όπως και οι ίδιοι διαλαλούν κάθε λίγο και λιγάκι, μας … ξεπερνάει!
    Δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε …
    Μυστήριο πράγμα! ξέχασαν ακόμα και τις καθαρίστριες!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.