H Peugeot Tζημόπουλος Αεβε για δεύτερη συνεχή χρονιά εφαρμόζει το θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Kοζάνη

16 Νοεμβρίου 2018
23:19

Φέτος τον Νοέμβριο, η Peugeot ημόπουλος Αεβε για δεύτερη συνεχή χρονιά εφαρμόζει το θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Kοζάνη με μοναδικές προσφορές!

H εμβληματική γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία με τα πολυβραβευμένα μοντέλα και την πρωτοποριακή τεχνολογία, είναι η πρώτη εταιρία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον θεσμό του Black Friday τον οποίο πλέον καθιερώνει ως μια άκρως συμφέρουσα πρόταση για τους φίλους της γαλλικής φίρμας και τους υποψήφιους αγοραστές.

Οι προσφορές Black Friday θα ισχύουν για περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, αφορούν σε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της Peugeot 108, 208, 301 και 308 καθώς και την οικογένεια των δημοφιλών SUVs 2008, 3008 και 5008!

Για άλλη μια χρονιά όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις μοναδικές προσφορές BLACK FRIDAY by PEUGEOT!

Eπισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας στο 40 Χλμ Κοζάνης-Λάρισας ή καλέστε μας στο 2461036985

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.