Κοζάνη: Η προβολή της ταινίας « Η Λογοτεχνία στον Ελληνικό Κινηματογράφο» στο Γ’ Συμπόσιο Λογοτεχνίας

17 Νοεμβρίου 2018
11:37
Κανένα σχόλιο

Σε πρώτη προβολή παρουσιάζεται το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στις 18.45 μ.μ. η ταινία έρευνας «Η λογοτεχνία στον Ελληνικό Κινηματογράφο», στα πλαίσια του Γ’ Συμπόσιου Λογοτεχνίας, στο Νέο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, με τιμώμενο πρόσωπο τον Τίτο Πατρίκιο.
 
Αφήγηση : Δήμητρα Καραγιάννη, Νίκος Κουρού
 
Ηχοληψία : Δημήτρης Γαιτάνης
 
Επεξεργασία ήχου : Δημητρης Στασινός
 
Έρευνα-μοντάζ : Νίκος Κουρού
 
Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στα στούντιο της ΕΡΤ Κοζάνης.
 
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.