kozan.gr: Μ. Καρακώστας, στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, σε εκδήλωση στην Κοζάνη, το βράδυ του Σαββάτου 17/11: «Πριν 45 χρόνια η τότε φοιτητική νεολαία έκανε μια έφοδο στον ουρανό, μια έφοδο που απεδείχθη αναγκαία για να ανατρέψει τον φασισμό. Καθεστώς που είχε επιβληθεί στη χώρα» (Bίντεο & Φωτογραφίες)

17 Νοεμβρίου 2018
21:10

 

«Πριν 45 χρόνια η τότε φοιτητική νεολαία έκανε μια έφοδο στον ουρανό, μια έφοδο που απεδείχθη αναγκαία για να ανατρέψει τον φασισμό. Καθεστώς που είχε επιβληθεί στη χώρα», τόνισε απ’ την Κοζάνη, ο Μήτσος Καρακώστας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ως κεντρικός ομιλητής εκδήλωσης που διοργάνωσε, η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 17/11 στο Καφέ «Αγορά» με αφορμή την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Θ. Καρυπίδης, καθώς και οι 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

Θ. Τέγος

 

26 σχόλια

    • Ο καθένας με το ζόρι του εδώ μέσα… Χαχα… Ρε φίλε, έχεις γράψει ίσαμε τριάντα σχόλια παρόμοια για τον Κατανα. Καμία γυναίκα σου έφαγε στο παρελθόν, δεν εξηγείται αλλιώς.

      • Λιάκο όταν απαντάς ανώνυμα να το κάνεις καλύτερα. Δημιουργείς και μυθο καρδιοκατακτητή βρε μπαγάσα; Δεν σου φτάνει ο μύθος του πολιτικχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχ

    • ΤΙ ΣΧΕΣΗ Η ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ;
      Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ;

      Η ΔΕΞΙΑ ΥΠΕΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

      ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;

      ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

      ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!

      ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ!!!
      ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

  • Για τα 100 θύματα που κάηκαν ζωντανά στο Μάτι, ανάμεσα τους γυναικόπαιδα, θα καταθέσετε στεφάνι στη μνήμη τους;

    • Τα στεφάνια τι να τα κάνεις φίλος; Αυτοί που έχτισαν παράνομα και έκλεισαν τις ακτές και αυτοί που νομιμοποίησαν θα μπουν φυλακή για τις δολοφονίες; Έχεις άποψη; Καλά τα στεφάνια, αλλά έχουν ξεπλένει πολλά εγκλήματα στην Ελλάδα. Και συνήθως οι ένοχοι τα καταθέτουν.

      • Επειδή τίποτα από όλα αυτά δε θα γίνει, γιατί κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει, ας καταθέσουν τουλάχιστον ένα στεφάνι!

      • Δε με ξέρεις, άρα δεν ξέρεις αν είμαι νοσταλγός. Αντίθετα είμαι από την πλευρά της αριστεράς, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρεπει να εχω το βλέμμα στο παρελθόν κι όχι στο μέλλον.

        Ο ιστορικός κυκλος της μεταπολιτευσης πολιτικά εχει κλείσει, αρεσει δεν αρέσει. Το ζήτημα πλέον είναι να διαμορφώσουμε τον ιστορικό και πολιτικό κύκλο του μέλλοντος κι αυτό δε γινεται με μνημόσυνα και κουραμπιεδάκια.

        Δυστυχώς εσείς εκεί στο σύριζα μείνατε στο παρελθόν, ιδεοληπτες και συντηρητικοί μεχρι το μεδούλι…

        Υ.Γ. δεν έχω σχέση με τον 15:02 που επιχειρεί να απαντησει αντί εμού που εχω γράψει το πρώτο σχολιο.

  • Έτσι τιμούν την εξέγερση του πολυτεχνείου, κλαμπ παιδί μου κλαμπ αμ τι κουλτούρα αδελφέ τι θα είχαν τα μούτρα να βγουν έξω. !!

  • η κατήφεια και η θλίψη που είναι ζωγραφισμένη στα προσωπά τους είμαι βέβαιος ότι είναι απο τη συγκίνηση που νοιωθουν για το Πολυτεχνείο .αυτα που λέτε ότι σκέφτονται ότι του χρόνου όλοι Μα όλοι οι παρευρισκόμενοι τέτοια μέρα θα είναι καταχωνιασμένοι στο Φιλοπρόοδο και θα βλέπουν καμμία ταινία μικρού μήκους ,μακριά απο τα βλεματα της δημοσιότητας ,είναι κακίες !!!!!

    • Οι Συριζαίοιέχουν πέσει σε τέτοιο επίπεδο γελοιότητας που ακόμα και να τους σατιρίσεις δυσκολεύεσαι πλέον.

  • Τις επόμενες εκδηλώσεις ο Σύριζα ας τις κάνει, σε μικρότερο χώρο (π.χ. περίπτερο) και όχι σε καφετέρια, για να γεμίζει ο χώρος. Έχετε μείνει μόνοι σας (βουλευτές και οι υπόλοιποι κομματικοί).

  • Γνωρίζονται με τα μικρά τους ονόματα οι συμμετέχοντες. Είστε απομονωμένοι από την κοινωνία και τα προβλήματά της.

  • Τι σχέση έχει ο σύριζα, ΚΚΕ, αντιφα, αναρχικοί και όλο αυτό το συναπάντημα με το πολυτεχνείο ένας θεός ξέρει.

    ουδεμία απολύτως.

    Οι ανθρωποι όπως και πολλά καλόπαιδα του ΠΑΣΟΚ έχτισαν καριέρες πάνω στο πολυτεχνείο Α.Ε.

    • Κοιτούσα τα όσα έπαθαν οι ΣΥΡΙΖαίοι στο φετινό εορτασμό του Πολυτεχνείου. Τον Παππά και την παρέα του να κρύβονται ανάμεσα στην περιφρούρηση για να γλυτώσουν τις φάπες έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία.

      Δεν είναι μικρό πράγμα να λες σε όλους τους τόνους ότι είσαι ο κληρονόμος του πνεύματος της εξέγερσης και σήμερα να μην μπορείς ούτε στεφάνι να καταθέσεις γιατί θα συναντήσεις παντού διαμαρτυρίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.