Kλειστά για λίγες ώρες την Κυριακή τα ΚΤΕΛ Μακεδονία λόγω τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας (του Γιάννη Λέκκα)

9 Φεβρουαρίου 2017
09:23
Κανένα σχόλιο

Κλειστός από τις 10:00 έως τις 15:00 θα παραμείνει ο σταθμός των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης απομάκρυνσης της βόμβας που εντοπίστηκε στο Κορδελιό την Κυριακή.

Αυτό αποφασίστηκε στη σύσκεψη μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας, παρότι ο σταθμός των ΚΤΕΛ βρίσκεται εκτός της προβλεπόμενης εμβέλειας.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ «Μακεδονία», Χρήστος Λιούπας, στον σταθμό θα βρίσκονται υπάλληλοι, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους πολίτες, ενώ το ίδιο θα κάνουν και οι τηλεφωνητές της εταιρείας.

«Δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο από τα ΚΤΕΛ προς άλλους προορισμούς μέχρι την ολοκλήρωση της απομάκρυνσης της βόμβας», τόνισε ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ.

Ο κ. Λιούπας δήλωσε ότι τα λεωφορεία που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη θα κατευθύνονται αλλού.

Πιο συγκεκριμένα, τα λεωφορεία που θα φτάνουν στην πόλη από τα δυτικά και τα νότια της χώρας θα σταθμεύουν επί της 26ης Οκτωβρίου, μέχρι και τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ενώ όσα έρχονται από τα ανατολικά και βόρεια της χώρας θα σταθμεύον στην οδό Λαγκαδά κοντά στο Βαρδάρη.
«Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι πολίτες», δήλωσε ο κ. Λιούπας.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/klista-gia-liges-ores-tin-kiriaki-ta-ktel-makedonia-logo-tis-vomvas

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.