Το συνεταιριστικό κίνημα στην Δυτική Μακεδονία (Α’ Μέρος) και οι εξελίξεις που αφορούν στα αναδρομικά και δώρα των συνταξιούχων (Β’ Μέρος), στη σημερινή εκπομπή του West Channel, “Forum Eπικαιρότητας”

19 Νοεμβρίου 2018
08:45
Κανένα σχόλιο

Το συνεταιριστικό κίνημα στην Δυτική Μακεδονία(Α’ Μέρος) και οι εξελίξεις που αφορούν στα αναδρομικά και δώρα των συνταξιούχων(Β’ Μέρος), θα είναι στο επίκεντρο του τηλεοπτικού διαλόγου στο Forum Επικαιρότητας της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 21.00.

Η Παρέα μας Α’ Μέρος (21.00 – 22.00)

  1. Νίκος Πατσιούρας, Πρόεδρος του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών
  2. Νίκος Κουτλιάμπας, Πρόεδρος ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού
  3. Δημοσθένης Μωυσίδης, Πρόεδρος ΓΕΟΚ

Η Παρέα μας Β’ Μέρος (22.00 – 23.00)

  1. Τάσος Τσιλφίδης, Πρόεδρος Ε.Κ. Εορδαίας
  2. Βασίλης Ιωαννίδης, Πρόεδρος ΚΕΠΚΑ Δυτικής Μακεδονίας

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018, στις 21.00, μόνον στην τηλεόραση του WEST CHANNEL.

Επιμέλεια – παρουσίαση, Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Αρχισυνταξία, Δημήτρης Βακρατσάς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.