kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ενοχλημένοι στο συνδυασμό της “Ενότητας” με την προσπάθεια της δημοτικής αρχής – δημοτικής κίνησης να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά έργα που εκείνοι σχεδίασαν

19 Νοεμβρίου 2018
09:35

 

Μια ανάρτηση της δημοτικής κίνησης Κοζάνης Τόπος να Ζεις, στην οποία αναφέρεται, πως: “Το επί σειρά ετών παρατημένο ΚΟΥΡΙ ανακατασκευάζεται από τη Δημοτική Αρχή”, φέρεται να ενόχλησε μέλη του συνδυασμού της “Ενότητας”, τα οποία θεωρούν πως, συστηματικά κι εντέχνως η δημοτική αρχή κι ο συνδυασμός που τη στηρίζει, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν επικοινωνιακά, δικά τους έργα, που εκείνοι σχεδίασαν ή παρέδωσαν, σε προχωρημένο στάδιο, ως προετοιμασία, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίησή τους.

Η Χύτρα 

 

 

 

21 σχόλια

  • Αγαπητή Κοζανίτικη Ενότητα. Δεν ξέρω τί σχεδιάσετε αλλά η σημερινή αρχή επιτέλους ασχολείται έμπρακτα με το Κουρι. Επί των ημερών σας παρήκμασε και έγινε απαράδεκτο. Όπως όλοι η πόλη.

  • Προσπαθούν να καλύψουν την ανυπαρξία έργου με το να εγκαινιάζουν έργα που σχεδίασαν οι προηγούμενοι, και τα παρουσιάζουν όχι ως έργα του Δήμου αλλά ως επιτυχίες του συνδυασμού τους. Τα μόνα έργα που “εμπνεύστηκαν” και υλοποίησαν οι ίδιοι είνα το λογότυπο “transformers” που πήρε τη θέση του Λασσάνη και οι συναυλίες-φιέστες για λαϊκή κατανάλωση!

    • Δεν είναι κακο να υλοποιείς σχέδια και να το λες. Κακό είναι να έχεις τριάντα χρόνια το Δήμο και να κανείς μόνο σχέδια. Φυσικό ήταν να βρεθεί κάποιος να τα υλοποιήσει. Τί θα κάνει ο Λάζος που το τόσα χρόνια δεν είχε το χρόνο να τα κάνει;

  • Τουλάχιστον η επόμενη δημοτική αρχή δεν θα μπορεί να σφετεριστεί κανένα έργο αφού προφανώς έργο δεν υπάρχει.

    • Μα μια λέτε ότι δεν υπάρχει έργο και μια ότι υπάρχει αλλά το σχεδίασε ο προηγούμενος. Αποφασίστε! Σας ενοχλεί η δημιουργία;Όχι! Σας ενοχλεί που μείνατε εκτός Δημαρχείου

    • Δεν υπάρχει ε; Πρόχειρα να σου πως 15 εκατομμύρια έργο σε όλη την περιοχή του ΟΣΕ, 4 εκ. ευρώ το Γκέρτσειο, 2 εκατομμύρια το OPEN MALL, 18ο 13ο Δημοτικά, νηπιαγωγεία, Κουρί, αρδευτικά και και και. Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο.

  • Αχ και καλύτερη επικοινωνία κάνουν και κανένας δεν θα ψηφίσει τη γκρίνια των παλιών, γκώσαμε, στην τελική βάλτε και εσείς κανέναν νέο μπροστά και οργανωθείτε και επικαιροποιήστε λίγο τον τρόπο που περνάτε μηνύματα.

  • Καλά έχουμε καταλάβει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής ρο πολλού. Λόγια λόγια και από έργο μηδέν. Επειδή είχαν καλές προθέσεις αλλά δυστυχώς δεν αρκούν μόνο αυτές, αλλά χρειάζεται και ικανότητα και αποτέλεσμα, καλό είναι να σκεφτούμε όλοι ποιον θα ψηφίσουμε την επόμενη φορά, μην την ξαναπατήσουμε και πάλι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.