JOUR FIXE -Το καλλιτεχνικό ραντεβού μας πάντα ημέρα Τρίτη – Μουσικό αναλόγιο στην Κεντρική Σκηνή του ΔηΠεΘεάτρου Κοζάνης, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21.00

19 Νοεμβρίου 2018
13:39
Κανένα σχόλιο

 

JOUR FIXE -Το καλλιτεχνικό ραντεβού μας πάντα ημέρα Τρίτη – Μουσικό αναλόγιο στην Κεντρική Σκηνή του ΔηΠεΘεάτρου Κοζάνης, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21.00.


Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21.00

Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Τέχνης

«Από τη γοητεία της μοναξιάς στη μαγεία της παρέας»

Το ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης συνεχίζοντας τα μουσικά του αναλόγια καλεί το musicart ensemble και σας προσκαλεί σ’ έναν ενδιαφέρον διάλογο ανάμεσα στον “ένα ήχο” και στον ήχο των συνόλων.

Έργα διαφορετικά ως προς τη δομή, τη σύνθεση τον οργάνων και τη δημιουργία τους στο χρόνο, θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν οι φιλόμουσοι της πόλης από το σύνολο musicart ensemble.

Μια περιπλάνηση σ’ ένα ευρύ φάσμα ρεπερτορίου που ξεκινάει από τον

Locatelli, τον Haydn και τον Brahms και φτάνει μέχρι τον Prokofiev και τον Γιαννίδη κάνει σίγουρα την ακρόαση πολύ ενδιαφέρουσα.

Το musicart ensemble απαρτίζεται από μουσικούς οι οποίοι διδάσκουν ή συνεργάζονται με το Νέο Ωδείο Κοζάνης και τους συνδέει μια μακρά φιλία, η αγάπη τους για τη μουσική δωματίου και μια διαρκής καλλιτεχνική συνεργασία.

Το βράδυ της Τρίτης στις 20 Νοεμβρίου η Μαρία Καραγιάννη στο βιολί θα συνομιλήσει με μουσικά σύνολα που αποτελούνται από τον Γιώργο Δίκο στο πιάνο, τη Μαντώ Στραύκου στο βιολοντσέλο, τη Σοφία Κουπίδου και την Ηλέκτρα Ηλιάδου στο βιολί, την Νατάσα Καραγκούνη στο σαξόφωνο την Άννα Παπαδοπούλου στο τραγούδι και τον Στέλιο Καραγιαννίδη στην κιθάρα.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 21.00

Κεντρική Σκηνή Αίθουσα Τέχνης

Γενική είσοδος 5 ευρώ

Προπώληση: στο ΔηΠε Θέατρο Κοζάνης (10:00 – 13:00),

στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας Wind, στα Seven Spots, στο viva.gr & στο 11876

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Πληροφορίες: ΔηΠεΘέατρο Κοζάνης,

τηλ. 24610-24062 εσωτ. 1 & κινητό 6986 489049

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.