Κώστας Μασμανίδης: «O Λασσάνης είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Αν πάω τώρα τη βγάζω αύριο Γ’ Εθνική». Για τις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου: «Δε μπορεί να δακρύζουν τα μάτια σου απ’ τις τουαλέτες. Και να ζητάς και λεφτά». Ποιους «φωτογραφίζει» ως «αχάριστους» και τι λέει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές (Bίντεο)

20 Νοεμβρίου 2018
05:04

 

Ο έφορος του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Πρωτέα Γρεβενών, Κώστας Μασμανίδης, ήταν ο καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή, του Top Channel «Σπορ Ραντεβού» με τον Θ. Τέγο. Στην αρχή της εκπομπής μιλήσαμε για τη Γ΄ Εθνική Μπάσκετ και τον Πρωτέα. Μιλώντας για τον Λασσάνη δήλωσε: «O Λασσάνης είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Αν πάω τώρα τη βγάζω αύριο Γ’ Εθνική. Η ομάδα τώρα είναι πολύ πίσω στην υποδομή». Για τη γνωστή «διαμάχη» με τη νέα διοίκηση είπε: «Αυτοί περίμεναν να φύγω εγώ, αυτός ήταν ο καημός τους. Η διαγράφη με ενόχλησε γιατί δεν έγινε για πραγματικούς λόγους. Ο φόβος του κ. Κούρα ήταν να μην τον ρίξω και αναλάβω εγώ πρόεδρος. Όλη η ιστορία εκεί είναι». Γενικότερα γα το Μπάσκετ της περιοχής μας, είπε: «Το Μπάσκετ της Κοζάνης είναι σε ένα τέλμα. Δεν υπάρχει καμία προοπτική. Η Κοζάνη αυτή τη στιγμή δεν έχει αθλητισμό και πολύ περισσότερο δεν έχει μπάσκετ. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που το αγαπάνε».

4 σχόλια

  • Γνωρίζει ο κ. Μασμανίδης πόσες ομάδες μπάσκετ έχει η Κοζάνη; Γνωρίζει πόσα παιδιά ασχολούνται με το μπάσκετ; Η Κοζάνη έχει αθλητισμό, απλά δεν έχει πρωταθλητισμό. Αλλά αυτά είναι ψιλά πράγματα για τον κ. Μασμανίδη.

      • Ο Μασμαν δοκιμάσθηκε και απέτυχε… καλές οι προθέσεις του, αλλά τα αποτελέσματά του δεν ήταν αυτά που και ο ίδιος θα περίμενε… γι αυτό και τον έχουν στην απέξω όλοι οι σύλλογοι…

  • Δυστυχώς το μπάσκετ έχει αλλάξει. Καλός εργάτης αλλά πέραν από λόγια παχιά δεν έχει αναδείξει κανέναν αθλητή σε εθνικές κατηγορίες. Ούτε αυτός ούτε οι συνεργαζόμενοι προπονητές/αδυναμίες του για πολλά χρόνια. Η ιστορία γράφει για αυτούς που θέλουνε να δουν τις αλήθειες. Ας πάμε παρακάτω με νέες νοοτροπίες χωρίς γονείς – προπονητές, οι οποίοι είναι “καρκίνωμα” στην πόλη αλλά με ατόφια αξιολόγηση από προπονητές για πραγματική εξέλιξη μικρών αθλητών…
    Υ.Γ Οι πωρωμένοι γονείς-προπονητές (άντρες και γυναίκες) ας ασχοληθούν επιτέλους με τα προσωπικά χόμπι τους και ας αφήσουν επιτέλους τα παιδιά τους με τους προπονητές τους. Όλοι δεν θα γίνουν jordan, messi κτλ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.