kozan.gr: Μεγάλη ένταση και έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Κάτανα – Σαββόπουλου στην Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για το πολυμηχάνημα για τη λίμνη της Καστοριάς (Βίντεο)

20 Νοεμβρίου 2018
13:37

 

Τις ενστάσεις του κατά της διαγωνιστικής διαδικασίας, που συνεχίζεται, για την παραλαβή του περίφημου πολυμηχανήματος, κατέθεσε κατά τη σημερινή (20/11) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, ο περιφερειακός σύμβουλος της αντιπολίτευσης και μέλος της οικονομικής επιτροπής (της παράταξης Δακή), Δημήτρης Σαββόπουλος. Ο κ. Σαββόπουλος, ερμηνεύοντας το νόμο περί των διαδικασιών που ακολουθούνται σε σχετικούς διαγωνισμούς, έκρινε, πως δε μπορεί να εγκριθεί η σύστασης β’ βάθμιας επιτροπής, αφού προηγουμένως δεν έχει παρθεί απόφαση, από την οικονομική επιτροπή, για το πόρισμα της μη παραλαβής του πολυμηχανήματος για τη λίμνη της Καστοριάς,  από την πρωτοβάθμια επιτροπή. Επί αυτού, υπήρξε η βασική διαφωνία και ζητήθηκε νομική συμβουλή από το δικηγόρο Π. Καλαϊτζή,. Η αναμονή, μέχρι να προσέλθει στην αίθουσα της συνεδρίασης ο κ. Π. Καλαϊτζής, προκάλεσε νέες αντιπαραθέσεις κι έντονο διάλογο, με πρωταγωνιστές τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής Η. Κάτανα και τον Δ. Σαββόπουλο. Δείτε τι συνέβη στα σχετικά αποσπάσματα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

23 σχόλια

  • Αυτά συμβαίνουν Καρυπίδη όταν βάζεις τους κολλητούς σου σε θέσεις. Ο ένας λέει ότι να ναι και ο άλλος πάει όποτε του καπνίσει και στο τέλος σε εκθέτουν. πολύ καλά να πάθεις Καρύμπα.

  • Κάτανα έγινες κουραστικός με την συμπεριφορά σου. Ξαφνικά μας έγινες γνώστης όλων . Σοβαρέψου και μη πουλάς γνώσεις δεν έχεις.

  • Ήθελα να ξερα η Περιφερειακή αρχή εδώ και 4 χρόνια ασχολείται με αυτήν την προμήθεια και ακόμη δεν την έχει τελειώσει? Ε΄ναι να απορεί κανείς. Τελικά έχουν δίκαιο κάποιοι με όσα λένε.

  • Ο Σαββοπουλος ειναι κορυφη,σε ολα εχει δικαιο,τους ξυπναει για να μην εχουν αργοτερα προβλημα και αυτοι κοιμουντε.Μπραβο ρε Σαββοπουλε σε παραδεχομαι.Μακαρι να ξαναασχοληθεις με τα κοινα.

  • 10ευρω είναι η ταρίφα πού έχετε για να γράφετε κατά του Καρυπίδη;;
    Έχω πάθει πλάκα μαζί σας.
    Στο τέλος βέβαια θα ψηφίσετε πάλι Καρυπίδη!!!

    • Τρολλάκη μη κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια! Δε γράφει κανείς κατά του Καρυπίδη, ούτε φτιάχνει σελίδες στο facebook! Τις αστοχίες και τα λάθη κατακρίνουν, που τα πληρώνουμε όλοι. Ας ήταν όλα εντάξει να μην έχουν λόγο να γράψουν. Πριν τρείς μέρες παρήγγειλε 2 φωτοτυπικά και χθες έλεγε ότι στην περιφέρεια καταργήθηκε το χαρτί και γίνονται όλα ηλεκτρονικά!

  • Από τη θύρα 4 αντιπεριφερειάρχης δε γίνεται … Απολυτήριο λυκείου και αντιπεριφερειάρχης οικονομικών δενννν γίνεται ..Τα κολητηλικια εδώ πληρώνονται … Ραντεβού τον Μάιο στην κάλπη

  • Το τραγικό είναι ότι κάποιος έστελνε στον κ Κατανα στο κινητό του κάποιες απαντήσεις προφανώς παράγοντας από Καστορια προφανώς!!!
    Γι’αυτό καθυστερούσε να απαντήσει έπρεπε να διαβάσει το του στέλνανε φαίνεται πολύ χαρακτηριστικά στο βίντεο !!!

  • 20=49 ποιος και σε τι να τον μαζεψει;αφου σε ολα οπως φανηκε ως τωρα ειχε δικιο ο σαββοπουλος,μακαρι ολοι να γνωριζαν τα θεματα οπως αυτος,ο δε κατανας ασχετος,ακου αντ/ρχης οικονομικων με απολυτηριο λυκειου, συντομα σπιτια σας

  • Σχεδον 5 χρονια ειστε ρε κατανα στην διοικηση της περιφερειας και δεν μπορεσατε να παρετε ενα πολυμηχανημα,τοσο ανικανοι ειστε.Αν ακουγατε τον Σαββοπουλο οταν σας τα ελεγε δεν θα τρεχανε τωρα καποιοι στα δικαστηρια.Και ασε το υφακι,δεν το κατεχεις το αντικειμενο και αυτο κανει μπαμ.Μπραβο στον Σαββοπουλο γιατι απο οσο βλεπω στην οικονομικη επιτροπη τα κατα καιρους θεματα πεφτει παντα μεσα σε οτι λεει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.