Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Εθνικής ομάδας γυναικών μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Κώμης,παρέα με τους μαθητές του ειδικού σχολείου Άνω Κώμης

20 Νοεμβρίου 2018
13:55
Κανένα σχόλιο

 

 

H Εθνική Ελλάδος μπάσκετ γυναικών έβαλε τρίποντο στις καρδιές των μαθητών του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κοζάνης.

Την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, παγκόσμια ημέρα δικαιωμάτων του παιδιού, οι μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Κοζάνης, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ γυναικών, που βρίσκεται στην πόλη μας, καθώς αγωνίζεται για την πρόκριση στο Eurobasket του 2019.

Ο μαθητές αποκόμισαν μοναδικές εμπειρίες και η αλληλεπίδραση με τις αθλήτριες ήταν υπέροχη, καθώς έπαιξαν μαζί τους, έβαλαν πολλά καλάθια και τους έδειξαν πολλά μυστικά του αθλήματος. Οι αθλήτριες μίλησαν στους μαθητές για το δικαίωμα των παιδιών στην άθληση, τα οφέλη του αθλητισμού κι αυτοί με τη σειρά τους έκαναν πολλές ερωτήσεις για το άθλημα.

Στο τέλος της καταπληκτικής αυτής συνάντησης με τα σύμβολα της θέλησης και της αγωνιστικότητας, οι μαθητές χάρισαν στις παίκτριες της εθνικής μας, αναμνηστικές κάρτες που κατασκεύασαν μόνοι τους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Ε.ν.Ε.Ε.ΓυΛ Κοζάνης

email: [email protected]

http://gym-ee-kozan.koz.sch.gr

τηλ. 2461037536

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.