Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Tις τελευταίες μέρες στην οδό Πανόρμου στην Κοζάνη και σε παρακείμενους δρόμους δεν ανάβουν τα φώτα στις κολόνες”

20 Νοεμβρίου 2018
18:31

Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: “Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι για πολλοστή φορά τις τελευταίες μέρες στην πανόρμου και σε παρακείμενους δρόμους όπως και Κωνσταντινουπόλεως στην Κοζάνη δεν ανάβουν τα φώτα στις κώλωνες. Eπικοινώνησα με το τηλ βλαβών αλλά δεν απαντάει”.

10 σχόλια

  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟ 2461034000 ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ .ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.

  • Στην Κ. Καραμανλή μια διπλή κολόνα αναβοσβήνει κατά περιόδους και απέναντι στην διασταύρωση στο γυμναστήριο έχει βλάβη πάνω από πέντε μήνες. Ίσως ο Δήμος πληρώνοντας εργασία πέραν του ωραρίου θα έπρεπε να αναθέσει την καταγραφή σε κάποιον υπάλληλό του. ???? Ίσως..

  • Όταν δεν ανάβουν όλες οι λάμπες δεν είναι θέμα δήμου αλλά θέμα ΔΕΗ διότι καίγεται ασφάλεια ..Μάθατε και τη γραμμή του Δημότη

  • Eπικοινώνησα με το τηλ βλαβών αλλά δεν απαντάει».

    Παρε τον σημανδρακο η τον μιχαηλιδη να ερθουν με της καμερες

    • Φαντάσου που κατήντησε η Δημοτική αρχή, να πρέπει να ασκούν κριτική οι υποψήφιοι για να γίνουν τα αυτονόητα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.