kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Βροχή” διερευνητικών τηλεφωνημάτων, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, από τον Νίκο Τσιαρτσιώνη, για μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στο δήμο Κοζάνης

21 Νοεμβρίου 2018
07:22

Πάρα πολλά στελέχη της ΝΔ, όχι μόνο στο δήμο Κοζάνης, αλλά και στις τοπικές κοινότητες, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, έχουν δεχτεί, τηλεφωνήματα, από τον πρώην υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, τα έτη 2004-2006, Nίκο Τσιαρτσιώνη, ο οποίος και τους ενημερώνει, διερευνώντας αντιδράσεις, για την πρόθεσή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του δήμου Κοζάνης. Ο ίδιος, μετρά τις δυνάμεις του, ώστε να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις, γνωρίζοντας πως, έχει χρονικό περιθώριο, το αργότερο μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων, ώστε, στη συνέχεια, αν αποφασίσει να μπει στο αυτοδιοικητικό στίβο, να έχει μια κατάλληλη προεκλογική προετοιμασία.

Η Χύτρα

 

27 σχόλια

  • Ακόμα κι αν βρεις υποψήφιους, δεν θα βρεις (αριθμητικά) τους ψηφοφόρους (εμάς δηλαδή)που χρειάζεσαι για να εκλεγείς.
    Θα πληρώσεις όλα αυτά που έκανες ή που δεν έκανες όταν ήσουνα Βουλευτής και στην συνέχεια Υπουργός.
    Γνωρίζεις την παροιμία που λέει:
    Να χαιρετάς τους φίλους σου όταν καβαλικεψεις, για να σε χαιρετούν κι αυτοί, όταν θα ξεπεζέψεις.

  • χαχα!

    1990 Τσαρτσιώνης
    1993 Τσαρτσιώνης
    1996 Τσαρτσιώνης
    2000 Τσαρτσιώνης
    2004 Τσαρτσιώνης
    2007 Τσαρτσιώνης

    Μα δε βαρέθηκε να ασχολείται μετά από τόσα χρόνια στην εξουσία;

  • Εκπροσωπεί το παλιό κ το φθαρμενο.
    Δεν έχει καμιά τύχη στο Δήμο Κοζάνης. Ο κύκλος του έκλεισε.
    Δεν μπόρεσε κ πολλά ως Υπουργός θέλει τώρα που υπάρχει χώρος να κατέλθει στο Δήμο? Να κάνει τι? Όσα δεν έκανε όταν έπρεπε?

  • Φιλε Νίκο θα σου πω μια αλήθεια….που την αγνοείς.
    Επί υπουργίας σου στο Βορ..Ελλάδος έδειξες αλλαζονία για να μην πω κάτι χειρότερο
    Επί το απλότερο μέθυσες με την εξουσία και το υπουργιλίκι.
    Και το τελεταίο δεν έδωσες κανέναν σημείο έως τώρα στο τοπικό γίγνεσθαι!!!!!

  • Κύριε Τσιαρτσιωνη μπράβο για την πρωτοβουλία!
    Μακάρι να παει καλα , και αγνοηστε παντελώς το αν υπάρχει και άλλος υποψήφιος απο το χώρο της κεντροδεξιάς .. αναμένουμε την θετική έκβαση της προσπάθειας σας

  • Κάντε τώρα πίσω και εσύ και ο Μη αηλιδης και στηρίξτε το Γκοβεδαρο,τώρα όμως,είμαστε όλοι στα κάγκελα,το κόμμα της ΝΔ τι κάνει;Ντροπή.

    • σωστος,να πατε ολοι ενωμενοι με το Γκοβενταρο επικεφαλης τον οποιο στηριζουν και ανθρωποι απο τους αλλους χωρους,πρεπει η παραταξη να παει ενωμενη μη χαθει αλλη μια ευκαιρια να κερδηθει ο δημος,ειναι κριμα.

      • Χθες βραδυ ο Μαλουτας και ο Γκοβεδαρος ειχαν πολυωρη συζητηση στο bar-restaurant SETTE,προφανως οι ‘αντιπαλοι’ τον εκτιμουν περισσοτερο απο το κομμα του.

      • Οι νεοδημοκράτες δεν μπορούν να κάνουν συλλογική πολιτική για αυτο και ειναι διασπασμένοι στο δήμο , θέλουν όλοι να γίνουν βουλευτές και στηρίζουν Κασαπίδη στην περιφέρεια γιατί απλά τους άδειασε την γωνία αλλιώς ουτε υποψήφιο περιφερειάρχη δε θα βρίσκανε η και να βρίσκανε δε θα κάνανε ψηφοδέλτιο ….

        Για τον δήμο Θα πρεπει ο Μιχαηλιδης να κανει πίσω , να γίνει σχήμα ενωτικό ευρείας κοινωνικής αποδοχής και όχι κομματικής και να δωθεί η μάχη .

        • Χάρη Γκοβεδάρε , να τολμήσεις ,

          ΠΡΟΧΩΡΑ .

          και όλοι θα συνταχθούν με εσένα
          Μιχαηλίδης και λοιποί.

          εχεις άξιους και πολλούς συνεργάτες , και πολλούς φίλους.

          Νέους επιτυχημένους , σοβαρούς,λογικούς, ρεαλιστές και υπεύθυνους ανθρώπους όπως εσύ έχει ανάγκη η Κοζάνη.

          Προχώρα ,
          όλοι είμαστε μαζί σου .

          μόνο εσένα τρέμει ο Λευτέρης.

  • Φαινεται οτι κάποιοι μετα απο τοςα χρονια δεν κατάλαβαν ακομα οτι οι Κοζανίτες δεν ψηφίζουν “αριστοκράτες”…

  • Στηρίζω Πειρατές. Δε μπήκαν ποτέ στη Βουλή… δεν έγιναν ποτέ υπουργοί, δεν είχαν ποτέ κρατική αντιμισθία…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.