kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μέσα στις επόμενες μέρες και επίσημα υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας η Αθηνά Τερζοπούλου – Γιατί συναντήθηκε με τον Σάββα Ζαμανίδη

22 Νοεμβρίου 2018
09:14

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, συνάντηση, στο δημαρχείο, με τον δήμαρχο Εορδαίας, Σάββα Ζαμανίδη, είχε το μεσημέρι της Τρίτης 20/11, η Αθηνά Τερζοπούλου, συμβολαιογράφος από την Πτολεμαΐδα, που διετέλεσε, κατά το παρελθόν, δημοτική και νομαρχιακή σύμβουλος. Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν και οι επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Η Α. Τερζοπούλου φαίνεται πως έχει λάβει την οριστική της απόφαση να διεκδικήσει το θεσμό της δημάρχου (αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πολύ σύντομα η επίσημη ανακοίνωση) και η επίσκεψή της στο δημαρχείο ήταν, περισσότερο, διερευνητικού χαρακτήρα, σχετικά με τις προθέσεις του δημάρχου Σ. Ζαμανίδη, ο οποίος, μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει.

Η Χύτρα

 

4 σχόλια

  • Ποια είναι αυτή πάλι; Άλλο ένα χαρτί που καίγεται στην αρχή και στο τέλος επειδή δεν μπορεί να κάνει συνδιασμό κατεβαίνει ως δημοτική σύμβουλος με διαπραγματευτικό χαρτί τη συσπείρωση που θα έχει διαμορφώσει ώστε να γίνει αντιδήμαρχος κάποιου τομέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.