kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Επιβάλλεται να δοθεί στήριξη από τη ΝΔ σε μια υποψηφιότητα στο δήμο Κοζάνης, υποστηρίζει κορυφαίο κομματικό στέλεχος

22 Νοεμβρίου 2018
09:24

 

Επιβάλλεται να δοθεί στήριξη από τη ΝΔ σε μια υποψηφιότητα στο δήμο Κοζάνης, εκτιμά κορυφαίο κομματικό στέλεχος. Όπως ανέφερε, σε συνεργάτη της στήλης, είναι αδιανόητο ο ΣΥΡΙΖΑ, επισήμως, να έχει ανακοινώσει τη στήριξή του στον Λευτέρη Ιωαννίδη και η ΝΔ να μην πράξει το ίδιο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το μεγαλύτερο δήμο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας.

Η Χύτρα

6 σχόλια

  • Τι λέτε ρε παιδιά ? Βρείτε έναν να ενώσει και όχι να διασπάσει…αν μπορείτε βέβαια και τα λέμε αλλη φορά

    Να ξέρετε εκει στην ΝΔ οτι κάτι δε παει καλα με τα στελέχη σας ….μεχρι και ο Παπαδόπουλος «αγάπησε» Κασαπίδη που άδειασε μια θέση στο ψηφοδέλτιο. Και αν δεν ηταν ο Κασαπίδης ουτε ψηφοδέλτιο για περιφέρεια δε θα φτιάχνανε

    Απίστευτοι τύποι που όλοι νομίζουν οτι θα γίνουν βουλευτές και υπουργοί και δεν μπορούν ουτε ψηφοδέλτιο για τον δήμο να κάνουν

  • ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ?Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΗΛΩΣΕ,ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ.,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΣ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    • Το ερώτημα που τίθεται πως να είναι κάποιος στον δεύτερο γύρο με τόσες υποψηφιοτητες? Βούτυρο μαζί με μέλι προσφέρουν σε Ιωάννιδη Μαλουτα. Όσο είναι καιρός ας σοβαρευτούνε γιατί όλοι μαζί θα ξαναχορεψουν τον χορό του Ζαλόγγου και ο νοών νοιτω!

  • Και αν εκλεγει δημαρχος απο την ΝΔ τι θα κερδισουν οι πολιτες;Φωναζετε εσεις που εχετε συ μφεροντα.Για αυτο σας εχουμε ολοι γραμμενους

  • Οι άνθρωποι από τον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο είναι
    απείρως καλύτεροι απο τους ιδεοληπτικούς . αριστεριστές φιλοσκοπιανούς , εθνομηδενιστές , διεθνιστές και νεοσταλινικούς του ΣΥΡΙΖΑ , ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ .
    ίδε Ιωαννίδη κλπ. Αποδείχθηκε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.