Κοζάνη:«Καινοτομώ-Δρώ ενάντια στο σύνηθες» Ελάτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους του τόπου μας που τόλμησαν και έδρασαν επιχειρηματικά με γνώμονα την γνώση τους, Μέρος 2ο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

9 Φεβρουαρίου 2017
11:37

Με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο Κοβεντάρειο η πρώτη μέρα του διημέρου για την καινοτόμο επιχειρηματικότητα.

Τις εισηγήσεις και όλο το υλικό από την ημερίδα, μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/kozanisew/

Σήμερα συνεχίζουμε παρουσιάζοντας νέους ανθρώπους του τόπου μας που τόλμησαν και έδρασαν επιχειρηματικά με γνώμονα την γνώση τους, τα όνειρά τους και την επιμονή τους να πετύχουν.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Κοζάνης , σε στενή συνεργασία με τo Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και την ΑΝΚΟ-Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας, την υποστήριξη του ΕΒΕ Κοζάνης και της επιχειρηματικής κοινότητας.

Μέρος 2ο: Πέμπτη 09.02.2017

Βιωματικά εργαστήρια

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Καφέ «Παύλου Μελά»

18:00 – 18:15 Προσέλευση
18.15 – 18.30 Μανώλης Βασιλειάδης

Ιδιοκτήτης επιχείρησης: «ΡΙΖΕΣ» Ελληνικά delicatessen

18.30 – 18.45 Χάρης Παπανικολάου

Ιδιοκτήτης Velvetrides

18.45 – 19.00 Δρ. Ηλίας Αθανασιάδης

Stirixis Group CEO

19.00 – 19.15 Αστέριος Καλύβας

Εκρπόσωπος εταιρείας γεωγραφικών πληροφοριακών συστημάτων infoδημ.

19.15 – 19.30 Εύη Αμανατίδου

Εκπρόσωπος ομάδας των αγελαδοτρόφων και των ATM γάλακτος «Από Πρώτο Χέρι»

19.30 – 19.45 Νίκος Μαλίνης

Ιδιοκτήτης επιχείρησης “Herbs&Oils” μεταποίηση αρωματικών φαρμακευτικών φυτών & αιθέριων ελαίων

19.45 – 20.00 Γιάννης Καλαμπούκας

Μελισσοκόμος – παραγωγός μελιού «Σιάτιστας Νέκταρ»

20.00 – 20.15 Δρ. Παναγιώτης Κυράτσης

Επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών & Βιομηχανικού Σχεδιασμού ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

20.15 – 20.30 Θανάσης Βουτυρής

Τεχνολόγος Γεωπονίας, Καλλιέργεια και μεταποίηση ροδιού και τριαντάφυλλων

20.30 – 21.00 Ανοιχτός Διάλογος

6 σχόλια

  • Όσοι αναζητούν λύσεις και διεξόδους για την επαγγελματική τους επιτυχία καλόν είναι να παρακολουθήσουν την ημερίδα και να γνωρίσουν από κοντά αυτούς τους νέους ανθρώπους, που στον καιρό της κρίσης, οραματίστηκαν και τόλμησαν. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε στη σκέψη αυτών των ανθρώπων και στα ιδιαίτερα χαρίσματα του χαρακτήρα τους, που τους ώθησαν στην επιχειρηματική τους προσπάθεια.

    • ΦΊΛΤΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΟΒΕ
      ΑΠΌ ΤΟ ΛΊΓΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΆΝΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΌΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΓΌΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΙΧΑΝ Ή ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ.
      ΚΑΛΆ ΤΑ ΟΡΆΜΑΤΑ ΚΑΛΉ ΚΑΙ Η ΤΌΛΜΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΆ ΝΑ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

      • Ποιους εννοείται “γόνους”Τους εκπροσώπους των ΑΕΙ, τους εκπροσώπους της ΑΝΚΟ ή τους εκπροσώπους του Υπουργείου και της ΒΙΠΕ-ΕΤΒΑ;

  • Πρώτη φορά οι εκπρόσωποι των θεσμικών φορέων ήταν τόσο σύντομοι και περιεκτικοί στους χαιρετισμούς και τις τοποθετήσεις τους.

  • Στο 2017 ζούμε… Ας γίνεται επιτέλους και κάτι διαφορετικό σε αυτή την περιοχή. Δηλαδή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης μπορούν να γίνονται αντίστοιχες προσπάθειες – εκδηλώσεις και στην δική μας όχι? Μπράβο για την πρωτοβουλία, πολύ καλή η διοργάνωση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.