kozan.gr: H διαδικτυακή διαφωνία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Παντελή Αποστολίδη με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη για την εξέλιξη με τη συνέχιση λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου

21 Νοεμβρίου 2018
19:50

 

H διαδικτυακή διαφωνία, μέσω facebook, του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Παντελή Αποστολίδη με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη για την εξέλιξη με τη συνέχιση λειτουργίας του ΑΗΣ Αμυνταίου. Δείτε την παρακάτω εικόνα:

 

 

 

3 σχόλια

  • «Ανεύθυνουπεύθυνοι» ο υπουργός και η διοίκηση της ΔΕΗ, κατά Σημίτη «περιστασιακοί ένοικοι της εκτελεστικής εξουσίας».
    Υπεύθυνοι, το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς μεταμορφώνεται, με περίσσευμα αλαζονείας.
    Και επειδή ο κύριος Αποστολίδης αν μη τι άλλο είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος αλλά κυνικός, δεν είναι αδιάβαστος απλά κάνει καλά αυτό που κάνουν τα τελευταία χρόνια ΠΑΣΟΚ & ΝΔ, την μπάλα στην εξέδρα, και ποιος ζει και ποιος πεθαίνει, αν θα πάει η υπόθεση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια , αν θα πέσουν πρόστιμα και πάει λέγοντας.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΈΡΑ ΚΟΥΒΈΝΤΑ!! Το ερώτημα θέλει απάντηση:
    Να κλείσουν ή να μην κλείσουν ο ΑΗΣ Καρδιάς και Αμυνταίου;

    • Να κλείσει ο ΑΗΣ Καρδιάς, που έχει κοίτασμα από κάτω, να αναβαθμιστεί ο ΑΗΣ Αμυνταίου, που είναι 30 ετών και με αναβάθμιση μπορεί να πάει άλλα 30, και να γίνει η και η Μελίτη 2.

      Αλλά ο λιγνίτης ενοχλεί, επειδή οι πολιτικοί θέλουν να εισάγουν φυσικό αέριο, άλλοι από Ρωσία κι άλλοι υγροποιημένο από ΗΠΑ. Ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.