M. Δημητριάδης: Eγκρίνεται, για την ΔΕΥΑ Κοζάνης, η πρόταση με τίτλο «Νέο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισμών ΔΕ Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης», και ύψους χρηματοδότησης 3.000.000,00 ευρώ.

22 Νοεμβρίου 2018
14:45

 

Ενεργοποιούνται νέες χρηματοδοτήσεις συνολικού προϋπολογισμού 132 εκατομμυρίων ευρώ, για 43 έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε 39 Δήμους της χώρας.

Οι χρηματοδοτήσεις αυτές εντάσσονται στις Προσκλήσεις Ι και ΙΙ του Προγράμματος «ΦιλόΔημος». για τους Άξονες Προτεραιότητας «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης» και «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων» αντίστοιχα.

Σε ότι αφορά την περιοχή μας, για τη ΔΕΥΑ Κοζάνης εγκρίνεται η πρόταση με τίτλο «Νέο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης οικισμών ΔΕ Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης», και ύψους χρηματοδότησης 3.000.000,00 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Δήμοι της χώρας μπορούν να συμμετέχουν στις προσκλήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορούν την αποκατάσταση ποικίλων προβλημάτων που απασχολούν δεκαετίες την περιοχή μας, και κατ επέκταση όλη τη χώρα.

Σταθεροί στην χρηματοδότηση των υποδομών, των ενισχύσεων των Δήμων και της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη, συνεχίζουμε.

Μίμης Δημητριάδης

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης

5 σχόλια

    • Που το ειδες ρε εξυπνε αυτο;; Αντι να σκεφτεις ποσοι ανθρωποι θα ωφεληθουν.. Μεινε μονος με την μιζερια σου..

      • ΒΡΕ ΘΥΜΑ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΙΣΘΟ. ΕΣΥ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 0.60ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ

  • ΤΟ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΗΣ. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΡΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.