kozan.gr: Τι απαντά ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδης, για το 80% επί της αξίας του νερού – Θα καταργηθεί ή όχι;

22 Νοεμβρίου 2018
19:40

 

Τι λέει ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδης, για το 80% επί της αξίας του νερού. Θα καταργηθεί ή όχι; Δείτε τι απάντησε, μέσω facebook, σε ερώτηση συμπολίτισσας.

 

9 σχόλια

  • ΑΡΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΔΑΝΕΙΑ. ΤΑ ΙΔΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ 80% ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ;

  • θλίψη ο Ιωαννιδης…οχι πως θα το μειωσει ή θα το καταργησει αλλος δημαρχος.
    εδω θυμηθηκε ο μπαρμπα Νικος να κατεβει για δημαρχος…

  • Η Αθήνα υδροδοτείται κυρίως από τα νερά του Μόρνου και του Ευήνου, τα οποία απέχουν πολύ περισσότερο από την απόσταση Κοζάνης- Βαθυλάκκου. Η Θεσσαλονίκη υδροδοτείται κυρίως από τα νερά του Αλιάκμονα. Οι τιμές του νερού στις παραπάνω πόλεις είναι κατά πολύ χαμηλότερες από τις τιμές που ισχύουν στην Κοζάνη. Συνεπώς τα λεγόμενα του δημάρχου είναι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

  • Ο Αης Αγίου Δημητρίου το καλοκαίρι που μας πέρασε υπέγραψε σύμβαση με την διοίκηση της ΔΕΥΑΚ να παίρνει πόσιμο νερό από το δίκτυο της Κοζάνης με 1ευρω το κυβικό τουτέστιν 500 κυβικά την ημέρα επί 30 ημέρες 15000 κυβικά επί 12μηνες 180000 ευρώ το χρόνο Τα συμπεράσματα δικά σας!

  • Όχι μόνο δεν κατάργησε το 80% άλλα πρόσθεσε και νέες επιβαρύνσεις όπως αντιπρόεδρο στο ΔΣ της επιχείρησης και αύξηση στην αποζημίωση του προέδρου στο μέγιστο που δικαιούται στα 1700€.

  • 180000 ευρω τελικά υπάρχουν ακόμη χοντρές και φαρδιές υπογραφές με 1 Ευρώ το κυβικό που πάνε αυτά τα λίγα εύρο εν τέλη ποσά εκατομμύρια θα πληρώνει η ΔΕΗ το κορόιδο στους κουρασμένους της ΔΕΥΑΚ κοζανης λες και το κουβαλάνε με το ποτήρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.