kozan.gr: “Τσιπουροκατάσταση” για τα μέλη της δημοτικής αρχής στο Μαυροδένδρι Κοζάνης (Φωτογραφίες)

23 Νοεμβρίου 2018
19:52

Την ευκαιρία να ξεχαστούν, λίγο, από τις καθημερινές έγνοιες των αυτοδιοικητικών τους υποχρεώσεων, είχαν, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Μαυροδένδρι, μέλη της δημοτικής αρχής, παρουσία του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη. Τις σχετικές φωτογραφίες δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης.

 

35 σχόλια

    • Όλα οκ. Οι αναθυμιάσεις σίγουρα λειτούργησαν ευεργετικά. Γιατί είναι δημοσιεύσιμο το συγκεκριμένο θεμα; Έμμεση διαφήμιση του συγκεκριμένου παραγωγού ή δυσφήμιση επειδή ήταν 3 και ο κούκος;

  • Ιωαννίδη, αν δεν σε θέλουν για δήμαρχο στην Κοζάνη, έλα να βάλεις υποψηφιότητα στην Πτολεμαΐδα. Ένα 80% το έχεις στο χαλαρό… Πίστεψέ με… Είναι πολλοί οι Πτολεμαϊδιώτες που ζουν καθημερινά και στην Κοζάνη, και δυστυχώς για εμάς, βλέπουμε τη διαφορά.

  • Μερικοί εκεί νομίζουν οτι τα προβλήματα λύνονται με selfie όλη μέρα και like στο facebook…
    Ειμαστε αυτό που ψηφίζουμε τέλος…
    Κατάλαβες Γιαννάκη…

  • Πόσο λίγο πρέπει να καταλαβαίνεις τι γίνεται για να βγεις φωτογραφία την ώρα που πίνεις για να σε δουν όλοι, ενώ όλοι ταυτόχρονα περιμένουν να λύσεις τα προβλήματά τους;

  • Γιατί σας ενοχλη κάποιους τόσο πολύ αυτό που γίνεται δν έχω καταλάβει, πιο είναι το πρόβλημα σας δλδ? Τους κάλεσαν στο χωριό τους σε μία γιορτή τσίπουρου οκ κ τι έγινε δν έπρεπε να πάνε μόνο κ μόνο εποιδη είναι δήμαρχος κ πρέπει να ασχολείται μόνο με τα κοινά, έλεος κόψτε κ λίγο τη χολή δν βοηθάει, μπράβο δήμαρχε καλά κάνεις άστους να λένε, οι άλλοι τα κάνουν κρυφά κ πισώπλατα.

      • Να μην τον βγάζατε για δήμαρχο αφού δν σας άρεσε κ δν καταβαλα γιατί πρέπει να είναι Κοζανιτης? Είδαμε τι καλό σας έκαναν κ οι μπρε μπρε μπρε πχ Κουκουλοπουλος κ σία. Αυτοί σας αξίζουν τελικά κ όχι ένας σωστός δήμαρχος.

  • Αυτοί πήγαν για τσίπουρα και ανέβασαν μια φωτό στο φβ. Δεν την έβγαλαν στις εφημερίδες για να καμαρώσουν. Ότι το πήρε το Κοζαν δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι ήθελαν να πάρει τέτοια έκταση. Όλες οι παρέες ανεβάζουν και καμιά φωτογραφία στο φβ. Άρα μια χαρά ταπεινοί παραμένουν. Βέβαια δικαίωμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας, αφού το ανέβασαν να το πάρει. Αλλά να μη τους πούμε και ταντσταρες μόνο και μόνο επειδή ανέβηκε η φωτογραφία. Όσο για το αν πάνε καλα, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι απλά θα σαρώσει η Κίνηση μας, της οποίας είμαι θερμοτατος υποστήρικτης και για αυτό γράφω υπέρ τους. Αλλά για να σας προλάβω το κάνω αφιλοκερδώς οπως όλοι μας. Ευχαριστώ

    • Σωστότατος έτσι είναι μόνο που κάποιοι άλλοι τα κάνουν κρυφά κ ύπουλα κ ο κόσμος εποιδη δν τα βλέπει δν ξέρει τι κάνουν κ φαίνονται κ καλά οι καλοί.

  • Ερωτηση: μονο αυτοι βγηκαν σελφι; μονο αυτοι πηγαν για τσιπουρα και βγαλανε φώτο; οι υπολοιποι που κυκλοφορουν στο Facebook? Δλδ να μην πάνε;; αυτο λεμε;; εχουμε ξεφυγει τελειως.. πρωτη φορα βλεπουμε στην Κοζάνη δημαρχο να πινει;? (μαλλον)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.