kozan.gr: H ανάρτηση, μέσω facebook, του βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, για την καθαρίστρια από τον Βόλο που καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη για πλαστογράφηση απολυτηρίου Δημοτικού

24 Νοεμβρίου 2018
18:59

 

H ανάρτηση, μέσω facebook, του βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη, για την καθαρίστρια από τον Βόλο που καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη για πλαστογράφηση απολυτηρίου Δημοτικού

 

8 σχόλια

  • Βγαινει ο βουλευτης και λεει αυτααα!Οπως ολα τα σοβαρα κρατη ετσι και Ελλαδα εχει νομους,το θεμα ειναι οτι οποιος του παραβαινει συνηθως γλυτωνει.Απο τους μεγαλους μεχρι τους μικρους.Ολοι μας εχουμε ενα “γνωστο”που θα ασχοληθει με το θεμα μας.ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ η μεγαλυτερη πληγη της χωρας.Στη περιπτωση αυτη δε λεω να εξαντλησει την αυστηροτητα της η δικαιωσυνη,αλλα οπως παει το πραγμα στο τελος η καθαριστρια θα παρει και αποζημειωση.

  • θα έπρεπε να ντρέπεσαι,για την ΕΛΛΑΔΑ,που δημιουργήσατε και όχι να ειρωνεύεσαι….είστε πολιτικοί,όχι δημοσιογράφοι(δηλαδή σχολιαστές της επικαιρότητας).

  • Αν για πλαστογράφηση απολυτηρίου δημοτικού η τιμωρία είναι 10 χρόνια, για πλαστογράφηση της ιστορίας χιλιάδων χρόνων πόσο είναι;

  • Προχθές αυτούς που έκλεψαν στην Κοζάνη τους έπιασαν κ τους άφησαν ελεύθερους και ήταν κ από την Συρία κ την Ελληνίδα τις ριξαν δέκα χρόνια, δν πάνε καθόλου καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.