Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης τεσσάρων ανθρώπων στην Πίνδο

25 Νοεμβρίου 2018
13:54

Έντεκα άτομα που βρισκόταν στο καταφύγιο του Μετσόβου, το Σάββατο το πρωί αποφάσισαν να ανέβουν στο βουνό στην περιοχή Φλέγγα  αλλα οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τους επτά απ αυτούς να επιστρέψουν, ενώ οι αλλοι 4 συνέχισαν με αποτέλεσμα να χάσουν τον προσανατολισμό τους. Το απόγευμα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και αμέσως κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αλλά και άτομα από την Ομάδα Διάσωσης Γρεβενών άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι τέσσερις πεζοπόροι εντοπίστηκαν από χθες το βράδυ και είναι καλά στην υγεία τους αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν ήταν δυνατή η προσέγγιση και η διάσωση τους με αποτέλεσμα να παραμείνουν το βράδυ στο βουνό, ενώ αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες να κατέβουν από το βουνό .

Πηγή greveniotis.gr

8 σχόλια

  • Αφού είναι καλά στην υγεία τους, πρώτα εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να τους πάνε ασφαλείς πίσω στα σπίτια τους, αλλά εύχομαι κιόλας να τους χρεώσουν όλα τα έξοδα για τη διάσωσή τους. Το τσιγάρο απαγορεύεται στους εσωτερικούς χώρους για λόγους υγείας και καλά κάνει. Και στα βουνά, έχουμε τον κάθε ευτυχισμένο που θέλει κάθε τόσο να ζήσει την τρέλα του, με αποτέλεσμα να βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του, τη ζωή των διασωστών, ελικόπτερα, έξοδα κλπ. Ας βγει νόμος. Να βγαίνει απαγορευτικό όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν και όποιος πάρα ταύτα κινδυνεύει για το γούστο του να πληρώνει πρόστιμο και όλα τα έξοδα.

    • Συμφωνώ. Στο εξής 200,00 € παράβολο θα προσκομίζεται από τον ενδιαφερόμενο πριν από κάθε κλήση για βοήθεια στην Άμεσο Δράση ή την Πυροσβεστική. Επίσης, και για το ΕΚΑΒ για τους ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ.

      Άσε μας ρε Ρακάη!

    • Συμφωνώ.
      Δεν θα πληρώνω εγώ για τους άλλους είτε κάνουν το χόμπι τους είτε τους έτυχε μια αναποδιά.
      Από εδώ και πέρα χρέωση σε αυτόν που θα χρειαστεί χτύπα ξύλο Ασθενοφόρο Πυροσβεστικό Λιμενικό Ελικόπτερο κλπ το τζάμπα και ο Κομμουνισμός πέθαναν

      • Πριν από 1 ώρα ήρθε το εκαβ κ πήρε την θεία μου εποιδη έπεσε απτις σκάλες κ χτύπησε άσχημα δλδ έπρεπε να το πληρώσουμε?

      • Πάτε καλά μωρέ ότι δλδ κάποιος θα χρειαστεί ασθενοφόρο κ θα πρέπει να πληρώσει για πιο λόγο δν κατάλαβα δημόσιο δν είναι ο οδηγός δν πληρώνεται? Η θα πάρει φωτιά το σπίτι μου κ θα πρέπει να πληρώσω για να έρθει πυροσβεστικό κ τότε ας μην είναι δημόσια ας γίνουν ιδιωτικά για να πληρώνουμε.

  • Δηλαδή αν δεν έχεις χρήματα να μην καλέσεις ούτε ασθενοφόρο. Τι είναι αυτά που λέτε λες κ δεν τα πληρώνουμε εμείς τα ασθενοφορα.Δεν τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος? Κ αυτά κ τον οδηγό? Όσο για τα συγκεκριμένα άτομα θα πρέπει πρώτα με το καλό να γυρίσουν σπίτια τους κ μετά ναι να πληρώσουν γιατί από το μυαλό τους κινδυνεύουν πόσα άτομα. Οι άλλοι που γύρισαν πίσω ήταν οι χαζοί κ αυτοί ήταν οι εξυπνοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.