kozan.gr: Koζάνη: Με τη βράβευση του Τίτου Πατρίκιου ολοκληρώθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 25/11, το Γ΄ Συμπόσιο Λογοτεχνίας (25 Φωτογραφίες & Βίντεο 10′)

25 Νοεμβρίου 2018
14:44

 

 

Βραβεύτηκε, σήμερα Κυριακή 25 Νοεμβρίου, από τον Δήμο Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο ποιητής, πεζογράφος και μεταφραστής Τίτος Πατρίκιος. Ο Δήμος Κοζάνης του απένειμε το Αργυρό Μετάλλιο της πόλη. Η βράβευση έγινε λίγο μετά τη 13:00. στο νέο κτήριο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Γ΄ Συμποσίου Λογοτεχνίας που διοργάνωσε το λογοτεχνικό περιοδικό Παρέμβαση.

 

 

 

23 σχόλια

  • ιδιωτικό περιοδικο που την εκδηλωση χρηματοδοτουν δημος και περιφερια ενω συγγενικα προσωπα ειναι στο στενο περιβαλον !

    ΣΑΣ θυμιζει κατι ; ΟΧΙ ;
    Συμπτωση ολα ;

    Τηχαίο ;;;

    • Έγινε στην πόλη σας ένα τέτοιο λογοτεχνικό συμπόσιο με τη συμμετοχή ενός ποιητή σαν τον Τίτο Πατρίκιο και με τόσους άλλους ποιητές και λογοτέχνες αυτού του βεληνεκούς και σεις γκρινιάζετε για τη χρηματοδότηση; αλλά όπως βλέπω δεν είναι καθόλου τυχαίο ή μήπως τηχαίο

  • Σταματήσετε εκεί στο δημαρχείο.
    Τι έχει να πει ο δήμαρχος για την εκδήλωση αυτή;
    Την πλήρωσε ο Δήμος;
    Ποια η σχέση της ειδικής συνεργάτιδας του με το περιοδικό;
    Ο καθένας κάνει και μια εκδήλωση εκεί μέσα για λογαριασμού δικό του η συγγενών του και τα πληρώνουν οι πολίτες;

  • Καθήκον των ανθρώπων του πνεύματος είναι να τοποθετούνται σε μείζονα ζητήματα τοπικά και εθνικά. Ο διευθυντής του εν λόγω περιοδικού μπορεί να δημοσιοποιήσει την άποψή του επί του “Μακεδονικου” την οποία μέχρι τουδε δεν γνωρίζουμε?

  • Ευτυχώς εσείς που τα λέτε μπορείτε και είστε άξιοι να φέρετε ακόμα πιο αξιόλογα άτομα στην Κοζανη και σας πείραξε ! Φάτε κανένα σουβλάκι στο νιαημερο και χοροπηδηστε στα μπρε μπρε μπρε….κι αυτό δεν είναι καθόλου «Τηχαιο»

  • Εξαιρετική τιμή για την πόλη να έρθει ο Τιτος Πατρικιος( αλήθεια,πόσοι άραγε γνωρίζουν την πορεία αυτού του ανθρώπου;) και ο Γιώργος Σκαμπαρδώνης! Πριν πείτε τις κακίες σας διαβάστε κάτι απο αυτούς τους δυο μεγάλους της ελληνικής λογοτεχνίας!

  • Μίλησε ο Πατρίκιος κι ακούσαμε πέντε λόγια μεστά. Χωρίς υπεροψία,χωρίς ειρωνίες,χωρίς αυτοπροβολές. Σεμνά. Ας τα διδαχθούν όσοι μας έπρηξαν εκεί στην ξυνίλα …

  • Βρε Φαφλατάδες του πληκτρολογίου πως κάματε έτσι γκρίζα την πόλη; Αφήστε και λίγο χρώμα για εμάς που το ‘χουμε ανάγκη. Η Παρέμβαση είναι ένα περιοδικό εξαίρετο και με πλούσιο λογοτεχνικό περιεχόμενο που να φανταστώ πως ούτε μια αράδα δε διαβάσατε ποτέ σε ένα τευχος (αρχικά καλό είναι να μάθετε και ορθογραφία)… Ο Τίτος ήταν εξαίρετος σήμερα, κρίμα για όσους από ζήλεια τον έχασαν.

    • Ζηλεια; α καλα εσυ εισαι μακραν νυχτωμενος. Μη ξυπνησεις γιατι θα τρομαξεις.Εξαλλου οταν δεν προσφερεις δεν εχεις ποδοπατηθει απο αυτους του πολυ κουλτουριαρηδες.

  • Αρχικά νυχτωμένη και όχι νυχτωμένος δεν πρόσεξες το όνομά μου και δεύτερον αν δεν γουστάρετε την κουλτούρα για να μιλήσω και στη γλώσσα σας θα μπορούσατε απλά να αφήσετε εμάς τους δήθεν να γουστάρουμε χωρίς να παρεμβάλεστε μονίμως σαν κακές πεθερές. Έγινε μια εκδήλωση καλώς ή κακώς και σε κάποιους άρεσε πολύ και σαν αναγνώστρια εύχομαι να έρχονται πιο συχνά Πατρίκιοι διοτι ειναι μεγάλη η τιμή, εσείς αφου δεν ζηλεύετε μην ασχολείστε απλό.

    • Η λεξη κουλτουρα σε ενοχλησε,το ρημα γουσταρω σε ολα τα προσωπα και τους αριθμους οχι. Αυτη ειναι βλεπεις η δικη σου γλωσσα καλη πεθερα της βιτρινας. Οσο για το ονομα σου αδιαφορο σε καθε γενος. Βλαστος γαρ …

      • Όταν μάθεις να διαβάζεις όσα σου γράφουν και γιατί σου τα γράφουν διότι δικαιολόγησα το ρήμα “γουστάρω”, τότε θα κάναμε και γόνιμο διάλογο. Επίσης προτιμώ να είμαι αδιάφορη παρά ακόμη ένας ανώνυμος φωνακλάς του πληκτρολογίου. Η σιωπή καμιά φορά έχει τον πιο όμορφο ήχο και ίσως αυτή θα ήταν και η πιο ταιριαστή απάντηση μου.Όσο για την βιτρίνα αν και πάντα τις θαύμαζα τις κοιτούσα πάντα απ’ έξω, απ’το δρόμο. Καλή συνέχεια αγαπητέ ανώνυμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.