kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Εκνευρισμός και έντονη ενόχληση στους πιθανούς υποψηφίους του Γιώργου Κασαπίδη για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

26 Νοεμβρίου 2018
08:01

 

“Δεν ξέρουμε τι κάνει, δεν μας έχει ειδοποιήσει, δεν γνωρίζουμε, ακόμη, αν θα είμαστε υποψήφιοι μαζί του”. Αυτές είναι μερικές από τις απαντήσεις που δίνουν πρόσωπα που πιθανολογείται ότι θα είναι υποψήφιοι με τον Γ. Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, αυτή η στάση αναμονής έχει προκαλέσει εκνευρισμό στη συντριπτική πλειοψηφία των πιθανών υποψηφίων, καθώς, όπως χαρακτηριστικά διαφαίνεται από τα λεγόμενά τους, νιώθουν να τελούν υπό ένα ιδιότυπο καθεστώς “ομηρίας”.

Η Χύτρα

26 σχόλια

  • Μονο αυτός μπορεί να τις κερδίσει και μονο αυτός μπορεί να τις χάσει!!!
    Δεν είδε ακόμα τον αρχηγό και πρώην Περιφερειάρχη κ.Γ.Δακή!!!!!!
    Δίνει ραντεβού και τα….ξεχνάει!!!!
    Φέρεται να απαξιώνει πρώην και νυν Περιφ.Συμβούλους!!!!!!!
    Πρέπει να ξέρει ο κ.Κασαπίδης ότι η Περιφέρεια δεν είναι βουλευτικές εκλογές!

  • μηπως πηρε πολυ αέρα ? Και χάσει με μεγάλη επιτυχία? Γιατι τα άτομα που ακουγονται σιγα τα άτομα αναξιόπιστα και καρεκλάτα

  • ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΩΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ; Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.

  • Ότι τον πεί ο πνευματικός του θα κάνει και όποιους του πει θα βάλει.
    Αχ βρε Γιώργο πως σε καθαρίσε ο Μητσοτάκης και ο Παπαδόπουλος σαν μπαγιάτικο άυγό

      • Μη βαζεις στο στομα σου Ανθρωπους με Α που δε γνωριζεις. Ο συγκεκριμενος πνευματικος ειναι Ανθρωπος και κατι παραπάνω. Σεμνος,ταπεινος , αγιος ανθρωπος που ποτε δε μιλησε για τιποτε,ποτε δεν προσβαλε,ποτε δεν διαμαρτυρηθηκε. Ειναι κριμα μεγαλο να αναφερομαστε σε ενα τοσο σπανιο Ανθρωπο με τοσο ευκολη την ειρωνια στα προχειρα χειλη και στις θρασεις γλωσσες που προηγουνται του νου (του ανυπαρκτου)

    • Αυτό ότι ο Παπαδόπουλος , μπλα μπλα μπλα, κάθε φορά για δείξεις ότι υπάρχει μας ξεπερνά , απλά. Τίποτα δεν μπορούσε να κάνει ο Παπαδόπουλος ..

  • Γιώργο πρώτα ετοίμασε το προγραμμα αναπτυξησ Για τη Δυτική Μακεδονία. Αυτό έχουμε ανάγκη και αυτό θα παρουσιάζουν οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το συνδυασμό σου . Το προγραμμα προηγείται .

  • Μπορούν να κατέβουν με άλλους υποψηφίους αν νιώθουν “όμηροι”. Κανονικά θα πρεπε να παρακαλάνε για μια θέση στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο. Έγιναν όλοι φίρμες ξαφνικά με ανύπαρκτη παρουσία στα κοινά.

  • Να βάλει και τον Μιχάλη Παπαδόπουλο για αντιπεριφερειάρχη , αλλα να μην τον στήσει στα ραντεβού πρώην υφυπουργός ειναι είπαμε

  • Ποιοι είναι αυτοί που ανήσυχουν??
    ? Μήπως πολιτικοί γυρολογοι που τωρα έχει ψωμί ο Κασαπιδης και τρέχουν να προλάβουν??? Αν μπούνε οι καμένοι θα καείς και συ. Έχουμε ακόμη μέχρι τις εκλογές.

  • ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΙΣΙΩΝΕΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ .ΟΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ.ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ

  • Μην μπερδευεστε μερικοι,ο Δακης την πρωτη κυριακη παντου ηταν πρωτος,20 και τοις εκατο στα γρεβενα,16 στην καστορια,7 στην φλωρινα και 3 στην κοζανη.Αυτο κατι δειχνει,το ψηφοδελτιο ειχε πολλα ικανοτατα ατομα.Αν ο Κασαπιδης δεν το βλεπει κακο του κεφαλιου του,μην απαξιωνει τοσο κοσμο.

  • Ποιά είναι αυτά τα πρόσωπα που πιθανολογείται ότι θα είναι υποψήφιοι με τον Γ. Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας; Ποιος τους έχρισε υποψήφιους; Μάλλον για κομματόσκυλα και γυρολόγους θα πρόκειται… Γιώργο μη μασάς… βάλε άφθαρτους και θα πετύχεις… εξ’ άλλου οι σταυροί πάνε στον αρχηγό… αν τραβάει ο αρχηγός τραβάει και ο συνδυασμός και γίνονται όλοι μάγκες… τόσο απλά… έτσι γίνεται πάντα… οι σύμβουλοι απλά συμμετέχουν…

  • Τι λες βρε ασχετε οτι οι σταυροι πανε στον αρχηγο.Αν δεν εχει ικανα ατομα που θα φερουν ψηφους θα ψαχνετε ο κασαπιδης.Και να ξερεις μαγκας θα γινει απο αυτους που θα ψηφιστουν για να εκλεγει περιφερειαρχης,αρκετα τον θεοποιητε ορισμενοι και για να σε προλαβω τα γραφω εγω που δεν θελω με τιποτα τον ασχετο τον καρυπιδη.Πρεπει να κανει ενα κραμα αυτων που ηταν στον δακη και καινουργιων αλλιως αστα να πανε.

    • Ο κόσμος ψηφίζει αρχηγό. Οι σύμβουλοι απλά παίρνουν τους σταυρούς. Έτσι ισχύει πάντα σε όλες τις εκλογές. Όταν τραβούσε ο Παπανδρέου έβγαιναν και οι άγνωστοι βουλευτές του. Όταν τραβούσε ο Μητσοτάκης έβγαιναν και οι άγνωστοι βουλευτές του. Όταν δεν τραβούσαν οι αρχηγοί, δεν έπαιρναν ψήφους οι βουλευτές τους. Τόσο απλά,,,

  • Γιωργο μια συμβουλη, μην βαλεις κανεναν απο αυτους που ιδρώνουν” και ” ανυπομονούν” βαλε νεα παιδια με ορεξη για δουλεια και ας να φωναζουν και να απειλουν οι καρεκλοκένταυροι και οι επαγγελμα : “περιφερειακός συμβουλος “

  • Καλα τραγουδατε εσεις,αν απαξιωσει θα απαξιωθει,εμεις δεν ψηφιζουμε κασαπιδη αλλα τον υποψηφιο περιφερειακο συμβουλο που θεωρουμε αξιο και ικανο,αν δεν το καταλαβει νωρις θα το βρει μπροστα του.Και να ακοσει την κοινωνια των γρεβενων,της καστοριας και φλωρινας ποιους θελει γιατι εκει δεν γνωριζει προσωπα και αξιες οπως στην κοζανη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.